Egyéb kategória

Mi lesz veletek szelfibot nélkül?

Szomorú nap volt ez a szelfibotrajongóknak: pénteken jelentették be a nagy hírt, hogy szelfibotok nélkül kell ezentúl a Disney World világát megismerni.
vous - 2015.06.27.
Mi lesz veletek szelfibot nélkül?

Először a Kaliforniába látogatók kénytelenek szembesülni a ténnyel, hogy élményeket kell szerezni az útról, nem pedig szelfibotos képeket. A park szóvivője szerint egyre balesetveszélyesebbek a botok, mert az emberek bárhol képesek használni, legyen az hullámvasút vagy vízipark. Nem kellenek tökéletes fotók a közös ismerősöknek, hogy elhiggyék, valóban találkoztatok Hamupipőkével! És ha azt gondoltátok, hogy elrejthettek egy mini szelfibotot a táskátokban, ki kell ábrándítsalak benneteket. A park olyan komolyan veszi a szabályozást, hogy külön ellenőrzni fogják, nem akar-e valaki becsempészni egy kisebb botot. Hátrább a botokkal!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.