Egyéb kategória

A tetoválás már a múlté, most az a menő, ha leégsz a napon

Nem fogjátok elhinni, mi a legújabb trend! Ha lesültök a napon. Igen, jól olvastátok: ha lesültök a napon! Ki ne próbáljátok!
vous - 2015.07.02.
A tetoválás már a múlté, most az a menő, ha leégsz a napon

Ki szeret leégni a napon? A válasz egyértelmű: senki. Legalábbis a legtöbb ember ezt válaszolná. Amerikában viszont elképesztően bizarr trend kezdett el terjedni. A fiatalok tetováláshoz hasonló mintát tesznek a bőrükre, és addig várnak, amíg a nap szépen körbe nem égeti. Ha mindez még nem lenne elég, akkor elárulom, hogy még le is fényképezik és fel is töltik Instagramra a fura naptetkókról készült fotót. Trend ide vagy oda, inkább ne próbáljátok ki! A leégés bőrrákhoz vezethet, így ha napra mentek, mindenképp használjatok fényvédőt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
Világ
5 gyönyörű vitorlázásra alkalmas hely
vous - 2022.12.07.
Mostanában egyre inkább terjed a vitorlázás iránti érdeklődés a Balatonon. Sokan szeretnék kipróbálni, de ehhez nincs meg a megfelelő képesítésük ezért számukra a vitorlás bérlése lenne a megoldás. Ehhez azonban manapság már kapitányt is lehet bérelni így már megoldható a kirándulás. Arra is van lehetősége a vitorlázást kipróbálni akaróknak, hogy csak egy rövidebb két órás vitorlás bérlést próbáljanak ki, így kiderülhet valóban tetszik-e ez a sport. Természetesen van olyan lehetőség is, hogy egész napos 8 órás hajó és kapitány bérlést vegyen igénybe, sőt még a hajót is kiválaszthatják.

Otthon