Egyéb kategória

A tetoválás már a múlté, most az a menő, ha leégsz a napon

Nem fogjátok elhinni, mi a legújabb trend! Ha lesültök a napon. Igen, jól olvastátok: ha lesültök a napon! Ki ne próbáljátok!
vous - 2015.07.02.
A tetoválás már a múlté, most az a menő, ha leégsz a napon

Ki szeret leégni a napon? A válasz egyértelmű: senki. Legalábbis a legtöbb ember ezt válaszolná. Amerikában viszont elképesztően bizarr trend kezdett el terjedni. A fiatalok tetováláshoz hasonló mintát tesznek a bőrükre, és addig várnak, amíg a nap szépen körbe nem égeti. Ha mindez még nem lenne elég, akkor elárulom, hogy még le is fényképezik és fel is töltik Instagramra a fura naptetkókról készült fotót. Trend ide vagy oda, inkább ne próbáljátok ki! A leégés bőrrákhoz vezethet, így ha napra mentek, mindenképp használjatok fényvédőt.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!