Egyéb kategória

AJÁNDÉK KISOKOS: Tippek a tökéletes ajándék megtaláláshoz hölgyek számára

Az ünnepek közeledtével gondolataink egyre inkább az előkészületek és az ajándékvásárlás körül forognak. A legtöbb férfi minden évben bajban van a hölgyeknek szánt meglepetéseket illetően, hiszen a csoki, a parfüm vagy az ékszer egy idő után unalmassá válhat szívük választottja, édesanyjuk vagy akár női kollégájuk számára. Tévhit, hogy italt csak férfiaknak illik ajándékba adni, hiszen egy jól választott italkülönlegességgel igazi meglepetést okozhatunk, és még a nők szívét is elnyerhetjük.
vous - 2022.11.16.
AJÁNDÉK KISOKOS: Tippek a tökéletes ajándék megtaláláshoz hölgyek számára

Cikkünkben megismertetjük, hogy melyek azok a szempontok, amik alapján egy ital a nők kedvence lehet. Ezeket szem előtt tartva, nagy valószínűséggel olyan ajándékot adhatunk, amely nem fog következő évben egy új ajándékszatyorban máshoz vándorolni vagy évekig a polcon porosodni.

Kiválasztás során fontos, hogy olyan terméket keressünk, amely a hölgyek lehető legtöbb érzékszervét megérinti, hiszen ők nagyobb mértékben támaszkodnak azokra.

Forrás: Woman Spirit

1. Design (látás, tapintás): Kiemelkedő jelentőséggel bírnak a formák és a színek. Az üveg legyen titokzatos és misztikus, akár a formáját, akár a csomagolását tekintve.

2. Illat (szaglás): Fontos, hogy az ital színes, nőies, illatban gazdag legyen, amely annyira finom, hogy kóstolásra ösztönzi a megajándékozottat.

3. Íz (ízlelés): Kiemelkedő jelentőséggel bír a kóstolás, hiszen ez az a pont, ahol minden eldől. “Óvatosan, kíváncsian kóstolnak, összehasonlítják korábbi tapasztalataikkal. Nagyon finoman érzékelnek, kíváncsiak az összetevőkre, melyeket próbálnak kitalálni. Az összes sztereotípiával szemben a legtöbb nő nem szereti az émelyítően édes ízeket, a gyümölcsös édesért viszont rajonganak.”

Az említett szempontokat tökéletesen szem előtt tartotta Irk Attila, a Woman Spirit, magyar meggylikőr manufaktúra megalkotója, aki maga is szívesen mesél személyes tapasztalatairól (lásd fentebb). A díjnyertes italra tökéletesen illik a “külső megfog, a belső megtart” mondás, hiszen az hazánkban és külföldön is számos nő kedvence lett. A semmivel sem összetéveszthető, selymes ízű, nőies, elegáns likőr páratlan ízvilágát a meggy, a válogatott gyógynövények és a gyümölcspárlat adja.

www.womanspirit.hu

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.