Egyéb kategória

Mi lesz velünk, ha nem lesz több Nutella?

Na, ki szereti közületek a Nutellát még rajtam kívül? Kenyéren, tejjel? Lehet, most össze fog szorulni a szívetek...
vous - 2015.06.17.
Mi lesz velünk, ha nem lesz több Nutella?

Ugyanis azt olvastam a Guardian oldalán, hogy Franciaország környezetvédelmi minisztere azt szeretné, ha az emberek felhagynának a Nutella-evéssel, mivel az hozzájárul a globális felmelegedéshez is. 

A sokbödönnyi Nutellába belekerül a világ mogyorótermésének negyede, valamint sok-sok pálmaolaj is, ami a Föld fáit eléggé megritkítja. Igaz, még csak Franciaországban került szóba a dolog, de mi lesz, ha Nutella Magyarországon sem lesz?
  • Leszokóprogramok és önsegítő körök Élet Nutella nélkül címen futva
  • Nutella-ragtapaszok
  • Sírás és hisztéria

Na de viccen kívül, mivel is pótolhatjátok ezt az édes csodakrémet? Én valószínűleg a mézes-vajas kenyérre váltanék, szintén tejjel. De számos Nutella-utánzat hever a boltok polcain, amivel megpróbálhatjátok betölteni a szívetekben tátongó óriási űrt, vagy akár megpróbálhattok Nutella nélkül élni, és házilag gyártani egy egészségesebb változatot, amit szátok íze szerint variálhattok. Ez azért is jó, mert nincs tele annyi szénhidráttal, és a fák is megmaradnak.

Ti mihez kezdenétek Nutella nélkül?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.