Egyéb kategória

Mi lesz velünk, ha nem lesz több Nutella?

Na, ki szereti közületek a Nutellát még rajtam kívül? Kenyéren, tejjel? Lehet, most össze fog szorulni a szívetek...
vous - 2015.06.17.
Mi lesz velünk, ha nem lesz több Nutella?

Ugyanis azt olvastam a Guardian oldalán, hogy Franciaország környezetvédelmi minisztere azt szeretné, ha az emberek felhagynának a Nutella-evéssel, mivel az hozzájárul a globális felmelegedéshez is. 

A sokbödönnyi Nutellába belekerül a világ mogyorótermésének negyede, valamint sok-sok pálmaolaj is, ami a Föld fáit eléggé megritkítja. Igaz, még csak Franciaországban került szóba a dolog, de mi lesz, ha Nutella Magyarországon sem lesz?
  • Leszokóprogramok és önsegítő körök Élet Nutella nélkül címen futva
  • Nutella-ragtapaszok
  • Sírás és hisztéria

Na de viccen kívül, mivel is pótolhatjátok ezt az édes csodakrémet? Én valószínűleg a mézes-vajas kenyérre váltanék, szintén tejjel. De számos Nutella-utánzat hever a boltok polcain, amivel megpróbálhatjátok betölteni a szívetekben tátongó óriási űrt, vagy akár megpróbálhattok Nutella nélkül élni, és házilag gyártani egy egészségesebb változatot, amit szátok íze szerint variálhattok. Ez azért is jó, mert nincs tele annyi szénhidráttal, és a fák is megmaradnak.

Ti mihez kezdenétek Nutella nélkül?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.