Egyéb kategória

Menstruáló csajok csinálják a legviccesebb netes trendet

A menstruációhoz számos tulajdonságot társítanak nők és férfiak egyaránt, egészen mostanáig humor pedig nem tartozott ezek közé. Ám jó fej twitteres csajok most mindent megváltoztattak.
vous - 2015.07.04.
Menstruáló csajok csinálják a legviccesebb netes trendet

Vicces és egyben nagyon fontos kezdeményezés indult a Twitteren, amihez már nők százai csatlakoztak. Az ötlet nagyon egyszerű, azonban annál megdöbbentőbb. Bevállalós csajok elkezdték a közösségi oldalon élőben közvetíteni a menstruációjukat. De nem kell megijedni, nem arról van szó, hogy olyan fotókkal árasztották el az internetet, amikett nem akarnának látni, hanem humoros posztokban osztják meg, mi történik éppen velük, és így csinálnak viccet a menzeszhez kapcsolódó sztereotípiákból:

Őszintén, azt hiszem… haldoklom!

Mikor Hulk őrjöngeni kezd, akkor „A hihetetlen”-nek nevezik, mikor velem történik ez, akkor menstruálok.

Arra van szükségem, hogy megölelgess, míg nagyon dühös nem leszek indok nélkül, és azt akarom, hogy ne érj hozzám

Ne hidd, hogy nem foglak megölni és megenni ma

Azonfelül, hogy rendkívül szórakoztató ezeket a posztokat olvasni, tényleg nagyon fontos szerepet játszanak abban, hogy a közbeszéd tárgyává váljon a menstruálás. Az pedig – szerintem – óriási bónusz, hogy nők nevetnek saját magukon. Ezzel normálissá, általánossá és stigmáktól mentessé téve egy olyan jelenséget, ami egyébként éppen ugyanannyira a világ legtermészetesebb dolga, mint az evés, ivás, alvás vagy a csecsemők szoptatása.

Ajánlott cikkek