Otthon

Miért hasznos egy zsebfenő? Mutatjuk!

A kések karbantartása során csak speciális eszközökkel szabad dolgoznunk, hiszen minden más balesetveszélyes. De honnan tudjuk, mikor mit kell választanunk? Nos, sokféle késélező létezik, és az is előfordulhat, hogy minket csak a legpraktikusabb darabok vonzanak. Mit szólnál azokhoz a kis kellékekhez, amelyek a zsebedben is elférnének?

vous - 2022.08.15.
Miért hasznos egy zsebfenő? Mutatjuk!

A következő pár sorban most a zsebfenő használati előnyeiről tudhatsz meg még többet! Kérlek, tarts velem bátran te is néhány sor erejéig!

A késélezés módjai

Igazából rengeteg eszköz lehet segítségünkre, ha valóban szeretnénk odafigyelni késeink épségére. A Kések Ollók Webáruház élező termékeivel könnyen karbantarthatjuk őket. De adott a kérdés, hogy mikor melyik eszközt szerezzük be?

Nos, vannak olyan darabok, amelyek némi szakértelmet igényelnek, például a fenőkő, fenőbőr alkalmazása nem biztos, hogy a kezdők terepe. De vannak olyan elektromos élezőgépek, amelyekkel a laikusok is bátran élezhetnek. 

Végül nem is beszéltünk még az olyan speciális kellékekről, mint amilyen a gyémánt élező, a zsebfenő vagy a fenőacél.

Hordozható élezőt keresel?

Mit szólnál egy olyan eszközhöz, amelyet a mindennapok alatt bármikor, bárhová magaddal vihetsz? A zsebfenő egy ilyen hasznos kis darab, és igazából kompakt mérete miatt kedveljük annyira. A 7 cm-es kerek acél rozsdamentes anyagból készült, így ellenáll a külső hatásoknak.

Csakúgy, mint a kések vásárlása során, úgy az élezőeszközök beszerzésekor is ügyelnünk kell arra, hogy kizárólag minőségi termékekkel dolgozzunk! Azt már tudjuk, hogy milyen veszélyeket rejt magában az, amikor silány késekkel végezzük a munkát, nos, nincs ez másképp a késélezőkkel sem. Ha nem a megfelelő produktum lesz a kezedben, akár a kések minőségén is ronthatsz vele!

Nagyjából ezért sem mindegy, hogy mivel élezed a vágóeszközöket! De vajon léteznek megbízható kiegészítők?

Forrás:
Unsplash

Dick késélező eszközök

A híres Dick márka nemcsak a kések területén alkotott nagyot, de természetesen az ezekhez legszükségesebb eszközök forgalmazásában is az elsők között van. 

A német származású Friedr. Dick 1778-ban indította el vállalkozását, ami immár kétszáz éven át biztosítja számunkra a legjobb vágóeszközöket. Sikerének titka a tradíció és modern technológia ötvözésében keresendő. Képes olyan módon folyamatosan fejlődni, hogy igazából megőrizte azokat az alapértékeket, amelyek elindították őt ezen az úton. 

A márka kínálatában valóban mindent megtalálsz, aminek éle van és aminek köze van a szakács, hentes szakmákhoz, s nemcsak a háziasszonyok, de a profik is szívesen válogatnak a termékek között. 

Remélem, hogy hasznosnak találtad ezt a bejegyzést, és te is azon emberek közé fogsz tartozni, akik komolyan veszik a kések karbantartását, mert ennyi még az eszközeinknek is jár!