Egyéb kategória

Milyen feliratot érdemes keresni a férfi pólókon?

Egyeseknek egy nem fontos kiegészítő, másoknak – a kifejezés módja. Ma megnézzük közelebbről, a feliratos pólókat. Milyen feliratot válasszunk és milyen alkalomhoz illik? Tudd meg ezt, a mi cikkünkből.

vous - 2022.06.13.
Milyen feliratot érdemes keresni a férfi pólókon?

Feliratos férfi póló: kinek?

A felirat nélküli póló, egy biztonságos opció, ugyanis mindenhez illik. Viszont abban az esetben hogyha merész vagy, vedd fel a kihívást, mint amilyenek a feliratos pólók! Sokkal nehezebb őket kistilizálni, különösen akkor, ha az a feladatunk, hogy bizonyítsák a stílusérzékedet. A feliratos férfi póló, határozottan fiatalabb, az utcai streetwear jut eszünkbe és általában jobban stilizálható: véleményünk szerint, nagyon nehéz összeilleszteni a feliratos pólót, például egy öltönnyel.

Nem jelenti azt, hogy le kell mondanod róla.

A feliratos férfi póló pótolhatatlan, ha szereted magadra felhívni a figyelmet, fontos számodra a laza stilizáció és általában nem szereted a hivatalos stílust. Ugyanakkor, ne feledd, hogy a feliratos férfi pólókat sima, egyszínű nadrággal kapcsold össze. Ehhez vegyél fel egy sportcipőt és máris indulhatsz a városba. A te pólód biztosan figyelemfelkeltő lesz valaki számára!

Feliratos férfi póló – nyugodtan, vagy egy jó adag őrültséggel?

Természetesen, érdemes megjelölni, hogy a felirat és felirat között is van különbség. Amennyiben eleged van a sima és egyszerű férfi pólóból, így érthető, ha a feliratos verziót választod. Ugyanakkor, tudnod kell azt, hogy a hivatalos találkozók alkalmával, a felirat nem helyénvaló lesz. Javasoljuk az olyan pólókat, ami kis applikációval, vagy a tervező logójával látható. Érdekes alternatíva lehet még a zseb kontrasztos árnyalatban, melynek köszönhetően a pólónak lesz úgynevezett "valamije".

Szereted a streetwear stílust, de nem szeretnél a merev dress code szerint öltözni? Jó helyen vagy, mert az Ozonee boltjában, nagyon egyszerűen találsz feliratos férfi pólókat, különböző színekben és mintában. Felirat, grafika, pattern, a póló teljes hosszában: minden, amire szükséged lehet! Hogyan válasszuk ki számunkra az ideális modellt?

Férfi póló nyárra és szabadidőre

Nem tudjuk titkolni, de az olyan modellek, amik figyelemfelkeltőek, feliratozottak, azok általában olyan termékek, amiket munka után tudsz felvenni. Hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket? Először is kövesd a saját ízlésedet. Gondolkozz el azon, hogy melyik modellek fognak számodra tetszeni. Vedd figyelembe nem csak a feliratot, de a színt és a szabást is – ugyanis, ennek is van jelentősége. Abban az esetben, hogy a konkrét póló passzol Rád minden szempontból, akkor bátran tedd a kosaradba!

A következő, az önmagunk kifejezése. Nagyon sok esetben kifejezheted, a döntéseidet, vagy a preferenciáidat. Gondolkozz el azon, hogy a felirat, amit választottál, azontúl, hogy tetszik neked vizuálisan, utal a te gondolataidra is. Természetesen nincsen semmilyen szabály, de érdemes ezen egy rövid ideig elgondolkodni. A feliratos pántos póló figyelemfelkeltő lesz mások számára, ezért készen kell állni a potenciális vitákra és beszélgetésekre.

A legérdekesebb férfi pólók várnak az Ozonee üzletében.

És te, melyik pólót választod? Ez már a te döntésed!

Ajánlott cikkek