Egyéb kategória

Így válassz bikinit a nyárra

A nyári szezon hivatalosan is beköszöntött, de még mindig nem találtad meg a tökéletes bikini szettet a várva várt nyaralásra? Nem vagyunk meglepve, hiszen több tucat fazon és ezernyi minta nehezíti meg a dolgod. De pánikra semmi ok: összegyűjtöttünk néhány praktikus támpontot, amelyeket átgondolva sokkal gyorsabban a kosaradban landol az álomfürdőruha, mint gondolnád.

vous - 2022.06.01.
Így válassz bikinit a nyárra

Bikini az alakodhoz: létezik a tökéletes fürdőruha?

Röviden: igen, létezik. És eláruljuk, még "bikini body" sem kell hozzá. A legújabb pozitív testszemlélet szerint ugyanis a bikini body-hoz csak két dologra van szükséged: egy szuper, az elképzeléseidhez passzoló bikinire és egy testre. Bikini+body=bikini body, ugye, milyen egyszerű?

Ha az alkatodhoz passzolót választasz, akkor kihangsúlyozhatod az előnyös testrészeidet, vagy épp elrejtheted azokat, amelyekre nem vagy olyan büszke:

  • A klasszikus háromszög stílus kiváló választás, ha szélesebb a vállad, vagy dúsak a kebleid.
  • Az retró divat újra hódít, így rengeteg magas derekú opcióval találkozhatsz a fehérnemű üzletekben. Nemcsak a hasad fog laposabbnak tűnni benne, de optikailag nyújtja az alakot is, ezért alacsony lányoknak igazán előnyös.
  • Ne hidd, hogy az egyberészes fürdőruhák régi korok letűnt emlékei. Épp ellenkezőleg: most újra hódítanak, legyen szó tengerpartról vagy a Lupa-tóról. Sokan "ápol és eltakar" céllal választják, de szerintünk azért is érdemes beszerezni egyet, mert egy izgalmas fazonban Pamela Andersonként hódíthatsz a lemenő napfényben.
  • A pánt nélküli vagy balconette felsőrészes bikiniket kis mellekre ajánljuk, és azoknak, akiknek szélesebb a csípőjük, de nagyon keskenyek a vállaik.
  • Végezetül ki ne hagyjuk a sportos, vállpántos fürdőrucikat sem, amelyekkel kihangsúlyozhatod az edzőteremben töltött órák számát, de akkor is válaszd őket nyugodtan, ha kényelmes bikinire vágysz.

Színek kavalkádja a strandon

Hogy milyen mintájú vagy színű bikinire esik a választásod, az igazán már csak ízlés kérdése. De ha maximalista vagy, akkor van néhány hasznos tippünk az árnyalatokra vonatkozóan is:

  • A fehér bikini nagyon különleges, főleg, ha bohó, horgolt anyagból készül. De nagyon kényes, ezért inkább tengervízben jó benne úszkálni, ahol nem koszolódik el néhány óra alatt.
  • Az örök klasszikusok a fekete és a piros, amelyek szinte kivétel nélkül mindenkin jól mutatnak.
  • Ha kreol vagy sötét bőrű vagy, esetleg már lebarnultál az erkélyen, akkor egy téglavörös vagy olívazöld árnyalat gyönyörűen kiemeli a bőröd barnaságát.
  • Akkor sem kell elkeseredned, ha a bőröd egész évben hófehér és érzékeny: az 50-es erősségű naptej mellett egy vibráló, élénk színű fürdőruhában te is komfortosan érezheted magad.

Minták tekintetében 2022-ben nagy sláger a csillogós vagy fényes anyagokból készült fürdőruha, ami többféle fazonban és a szivárvány minden színében elérhető. Ezen kívül reneszánszukat élik a virágmintás bikinik is: ha ilyet választasz, akkor nemcsak visszahozhatod a 2000-es évek hangulatát a strandra, de igazán nőies is lehetsz benne.

Újdonságnak számítanak a boltok polcain ezen kívül a különféle kötött anyagból készült fürdőruhák. Ha tartózkodnál a nagyon mintás daraboktól, akkor vásárolj ilyen bikinit: ezeknek az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége.

Mennyi az annyi?

A fürdőruhák ára mondhatni a csillagos ég, de nem muszáj több tízezer forintot kiadnod egy fürdőruhára. Ha nagy shopaholic vagy, akkor te is biztosan tudod, hogy a legnépszerűbb márkák outletjeiben a bolti árnál akár 50-70 százalékos kedvezménnyel tudod megvásárolni a legtutibb bikiniket.

Az M3 Outlet minden nyáron többféle promócióval, rendezvénnyel rukkol elő a vásárlóiszámára, akik ilyenkor még nagyobb kedvezményeket foghatnak ki, mint év közben.

Ha még nem tetted volna, akkor érdemes ellátogatnod a polgári Outletbe, ahol trendi, világmárkás bikinikhez is tuti árakon juthatsz hozzá.

Ajánlott cikkek