Egyéb kategória

Csomagot hozott, természetben fizettem – Akár egy felnőttfilmben

Sosem gondoltam volna, hogy a legtipikusabb felnőttfilmes jelenet fog megtörténni velem. Férjem van, de összegabalyodtam a csomagszállító futárral. El kéne mondanom neki?

vous - 2022.05.26.
Csomagot hozott, természetben fizettem – Akár egy felnőttfilmben

Szürreális lehet, mégis megtörtént. Az egyik ruharendelésemnél egy kissé elszámoltam magam. Nem készültem annyi pénzzel, hogy ki tudjam fizetni az érkező csomagot. A férjem nem volt otthon, és nem tudja, mi történt. Nem tudom elmondjam-e neki…

A futár srácnak mindig is tetszettem.

Legalábbis én így gondolom. Nem először szállított már hozzánk, ráadásul általában nekem hozott csomagot. Tehát már ismert, és úgy vettem észre, hogy sosem viselkedett velem semlegesen. Igyekezett minél közelebb kerülni hozzám, feltűnően sokáig nézett a szemembe és olykor a számra és lejjebb is. Mindeddig nem tudtam hova tenni a közeledését.

De valójában elég helyes pasi.

A férjem a munkája miatt szokás szerint nem volt otthon. Szinte sosem látom. A nemi életünk is enyhén szólva silány, így mire idáig jutottunk, már úgy gondoltam magamban, miért ne közeledhetne hozzám. Ekkor még nem is tudtam, hogy a csomagot nem fogom tudni kifizetni.

Amikor kiderült, egy ideig mindketten tanácstalanul álltunk. Felmerült, hogy később fizessem ki, vagy hogy másnap visszahozza, én pedig addigra készülök elég pénzzel. Magam sem tudom, hogyan szökött ki a számon az a bizonyos mondat:

Ha szeretnéd, fizethetek máshogy is.

Fizethet máshogy is...

Fizethetek máshogy is…
Forrás:
Pexels

Fontos leszögeznem, hogy nem az érdekek vezéreltek, hanem ezen a ponton már túlfűtött vágyaim uralták a viselkedésemet, és rendkívüli módon vágytam rá. A tekintetéből ítélve ő is jócskán meglepődött, de, amikor letérdeltem, már nem tiltakozott. 

A kaland aztán egészen az ágyig tartott, ahol fantasztikus órát töltöttünk. Vigyáznom kellett, hogy a férjem ne érzékeljen az egészből semmit, ezért rövidre zártuk a dolgot. Ő a saját pénzéből intézte a csomagomat, én pedig megadtam neki azt, amire vágyott.

Mit szólna a férjem, ha megtudná?

Tanácstalan vagyok. Megtehetném, hogy titokban tartom az egészet, de lehet, hogy valójában arra vágyom, hogy veszekedjünk. Lehetőleg annyira, hogy el is váljunk. Jelen állás szerint sokkal szebb jövőt látok bármilyen más kapcsolatban. Akár a futárral is, ki tudja…

Jázmin történetét Lencsés Bianka írta le.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.