Egyéb kategória

Csomagot hozott, természetben fizettem – Akár egy felnőttfilmben

Sosem gondoltam volna, hogy a legtipikusabb felnőttfilmes jelenet fog megtörténni velem. Férjem van, de összegabalyodtam a csomagszállító futárral. El kéne mondanom neki?

vous - 2022.05.26.
Csomagot hozott, természetben fizettem – Akár egy felnőttfilmben

Szürreális lehet, mégis megtörtént. Az egyik ruharendelésemnél egy kissé elszámoltam magam. Nem készültem annyi pénzzel, hogy ki tudjam fizetni az érkező csomagot. A férjem nem volt otthon, és nem tudja, mi történt. Nem tudom elmondjam-e neki…

A futár srácnak mindig is tetszettem.

Legalábbis én így gondolom. Nem először szállított már hozzánk, ráadásul általában nekem hozott csomagot. Tehát már ismert, és úgy vettem észre, hogy sosem viselkedett velem semlegesen. Igyekezett minél közelebb kerülni hozzám, feltűnően sokáig nézett a szemembe és olykor a számra és lejjebb is. Mindeddig nem tudtam hova tenni a közeledését.

De valójában elég helyes pasi.

A férjem a munkája miatt szokás szerint nem volt otthon. Szinte sosem látom. A nemi életünk is enyhén szólva silány, így mire idáig jutottunk, már úgy gondoltam magamban, miért ne közeledhetne hozzám. Ekkor még nem is tudtam, hogy a csomagot nem fogom tudni kifizetni.

Amikor kiderült, egy ideig mindketten tanácstalanul álltunk. Felmerült, hogy később fizessem ki, vagy hogy másnap visszahozza, én pedig addigra készülök elég pénzzel. Magam sem tudom, hogyan szökött ki a számon az a bizonyos mondat:

Ha szeretnéd, fizethetek máshogy is.

Fizethet máshogy is...

Fizethetek máshogy is…
Forrás:
Pexels

Fontos leszögeznem, hogy nem az érdekek vezéreltek, hanem ezen a ponton már túlfűtött vágyaim uralták a viselkedésemet, és rendkívüli módon vágytam rá. A tekintetéből ítélve ő is jócskán meglepődött, de, amikor letérdeltem, már nem tiltakozott. 

A kaland aztán egészen az ágyig tartott, ahol fantasztikus órát töltöttünk. Vigyáznom kellett, hogy a férjem ne érzékeljen az egészből semmit, ezért rövidre zártuk a dolgot. Ő a saját pénzéből intézte a csomagomat, én pedig megadtam neki azt, amire vágyott.

Mit szólna a férjem, ha megtudná?

Tanácstalan vagyok. Megtehetném, hogy titokban tartom az egészet, de lehet, hogy valójában arra vágyom, hogy veszekedjünk. Lehetőleg annyira, hogy el is váljunk. Jelen állás szerint sokkal szebb jövőt látok bármilyen más kapcsolatban. Akár a futárral is, ki tudja…

Jázmin történetét Lencsés Bianka írta le.

Ajánlott cikkek