Egyéb kategória

Kórházból üzent Berki Krisztián halottlátója: sztrókot kapott

A halottlátó azt mondja az egészségébe került a sok szeánsz és a rosszakarók gyűlölete.

vous - 2022.05.25.
Kórházból üzent Berki Krisztián halottlátója: sztrókot kapott

Kiss Kató neve akkor lett ismert az ország számára, amikor Berki Krisztián váratlan halála után kiderült, Berki Mazsi hozzá jár, hogy így lépjen kapcsolatba egykori férjével. A nő egy gyermekkori áramütés hatására vált léleklátóvá és állítása szerint tud kommunikálni a halottakkal.

Tegnap kiderült, hogy Kató kórházba került, de állapotáról sok információ nem derült ki.

„A hétvégén egy falunapon voltam, ebédosztásban vettem részt közösségi munkában. Ott éreztem először, hogy szédülni kezdek. Lepihentem, de nem lett jobb a helyzet, és bár a többiek mentőt akartak hívni, én ellenkeztem, mert arra gondoltam, hamarosan jobban leszek. Sajnos, nem így lett. Amikor hányni kezdtem, ami sehogy sem akart abbamaradni, akkor már én is úgy gondoltam, jobb lenne kórházba menni”

– mondta a Bors megkeresésére.

Kiss Kató a LifeTV-ben Hajdú Péter vendége volt, de miután nem tudott válaszolni a műsorvezető kérdéseire rengeteg támadást kapott.

“Új tapasztalás volt, hogy idegen emberek minimális információ nélkül ítéletet mondanak az életem felett. Azóta persze megtanultam, hogy nem olvasok kommenteket, de nem titok, hogy nagyon megviselt lelkileg az elmúlt időszak. Eleve, a nagymamám novemberi halála óta, ami összetörte a szívem, keveset alszom, sokat dolgozom. A szeánszok nagyon sok energiát elvisznek, és én nem figyeltem arra, hogy töltekezzek. Ez lett az eredménye. Az orvosok szerint enyhe sztrókot kaptam, a vérnyomásom 190-es és még mindig nem tudják lejjebb tornázni, de végre jó kezekben vagyok. A Jávorszky Kórház neurológiai osztályán fekszem épp, ahol nagyon nagyon jól bánnak velem”

– mondta a halottlátó, akinek most sok pihenésre van szüksége.

“Még sok közvetítés vár rám, de nem tudom, mikor állhatok újra munkába. Bár Isten nem hagyta, hogy meghaljak, most úgy érzem, hogy annyira fáradt vagyok, hogy elgondolkodom a visszavonuláson is…”

– tette hozzá.

Ajánlott cikkek