Világ

Merénylet Putyin ellen: meg akarták ölni az orosz elnököt

Az ukrán titkosszolgálat azt állítja, merényletet kíséreltek meg Vlagyimir Putyin ellen – sikertelenül. A hírt orosz oldalról nem erősítették meg.

vous - 2022.05.24.
Merénylet Putyin ellen: meg akarták ölni az orosz elnököt

Kirillo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés vezetője azt állítja nem sokkal az orosz-ukrán háború február 24-i kirobbanása után sikertelen merényletet követtek el Vlagyimir Putyin ellen. Az elkövető csoport egy, a kaukázusi régióban felkészített különítmény volt – írja a Blikk.

Budanov kiemelte, a nyilvánosság erről az eseményről semmit sem tudhat, de megtörtént. Az orosz fél azonban nem reagált az állításra.

Vladimir_Putin_19-01-2021

A hírt orosz oldalról nem erősítették meg.
Forrás:
kremlin.ru

Putyin egészségi állapotáról egyébként már hosszú ideje keringenek pletykák. Egyes hírek szerint rákban szenved, ezért kemoterápiás és szteroidos kezelést kap. Más források azt állítják, Parkinson-kór támadta meg, de volt már szó korai demenciáról is. Kis túlzással a fél világ azt találgatja, mi baja lehet az orosz elnöknek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.