Világ

Egy szakértő szerint Putyin ideje fogytán van

A szakértő szerint az orosz elnök egészségi állapota olyan gyorsan romlik, mint az ukrajnai háborúja.

vous - 2022.05.22.
Egy szakértő szerint Putyin ideje fogytán van

Moszkvából hónapok óta szivárognak ki olyan jelentések, amelyek arra utalnak, hogy a 69 éves Putyint számos betegség, például Parkinson-kór és rák miatt kezelik – írja a Blikk.

A háború hónapok óta zajlik Ukrajnában, de az orosz erőknek, ez idő alatt sem sikerült megtörniük az ukrán katonákat, mindeközben pedig folyamatosan olyan hírek látnak napvilágot miszerint Putyin egészsége rohamosan romlik. És hogy az orosz elnök egészségi állapota hogyan hat a háborúra? Mark Galeotti, a londoni University College professzora szerint, aki életrajzot is írt Putyinról, rövid időn belül véget fog érni az ukrajnában zajló háború.

Az idő csak telik. Putyin októberben már 70 éves lesz, és egyértelműen rosszul van. A pletykák szerint Parkinson-kórja, pajzsmirigyrákja vagy vérrákja lehet. Nem vagyok orvos, de 25 éve figyelem Putyint, és valami nagyon nincs rendben vele

– nyilatkozta a szakértő a Daily Mail-nek, aki szerint furcsa így látni az egykor erős politikust, majd hozzátette:

Nem hiszem hogy sok ideje maradt még a háborúra, mert hamarosan az egészsége közbe fog szólni, legalábbis minden jel erre utal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.