Világ

Egy szakértő szerint Putyin ideje fogytán van

A szakértő szerint az orosz elnök egészségi állapota olyan gyorsan romlik, mint az ukrajnai háborúja.

vous - 2022.05.22.
Egy szakértő szerint Putyin ideje fogytán van

Moszkvából hónapok óta szivárognak ki olyan jelentések, amelyek arra utalnak, hogy a 69 éves Putyint számos betegség, például Parkinson-kór és rák miatt kezelik – írja a Blikk.

A háború hónapok óta zajlik Ukrajnában, de az orosz erőknek, ez idő alatt sem sikerült megtörniük az ukrán katonákat, mindeközben pedig folyamatosan olyan hírek látnak napvilágot miszerint Putyin egészsége rohamosan romlik. És hogy az orosz elnök egészségi állapota hogyan hat a háborúra? Mark Galeotti, a londoni University College professzora szerint, aki életrajzot is írt Putyinról, rövid időn belül véget fog érni az ukrajnában zajló háború.

Az idő csak telik. Putyin októberben már 70 éves lesz, és egyértelműen rosszul van. A pletykák szerint Parkinson-kórja, pajzsmirigyrákja vagy vérrákja lehet. Nem vagyok orvos, de 25 éve figyelem Putyint, és valami nagyon nincs rendben vele

– nyilatkozta a szakértő a Daily Mail-nek, aki szerint furcsa így látni az egykor erős politikust, majd hozzátette:

Nem hiszem hogy sok ideje maradt még a háborúra, mert hamarosan az egészsége közbe fog szólni, legalábbis minden jel erre utal.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.