Világ

„Állítsd le! Állítsd le!” – kiabálta G.w.M, majd két perc után lelépett saját koncertjéről

Nem mindennapi műsort adott Varga Márk. Az egyedisége azonban nem a koncertre vonatkozott, sokkal inkább annak hiányára. A rapper teljesen kiborult.

vous - 2022.05.24.
„Állítsd le! Állítsd le!” – kiabálta G.w.M, majd két perc után lelépett saját koncertjéről

G.w.M május 20-án este a Budapest Gardenben lépett volna fel, ám egy váratlan helyzet miatt végül nem adott koncertet, faképnél hagyva ezzel rengeteg rajongót – írja a Blikk.

Az ominózus fellépésről egy rajongó videót is készített:

Objektum doboz

A felvételen a rapper többször is hangosan rákiáltott a dj.-re, hogy állítsa le a zenét, állítólag nagyjából két perccel azután, hogy színpadra lépett. 

Hogyha jó lesz a technika, akkor visszajövünk. Egy nagy tapsot a technikusoknak. Bravó

– mondta ingerülten G.w.M, majd letette a mikrofont és távozott. A backstage-ben Kulcsár Edina is jelent volt, aki szintén értetlenül állt a történtek előtt. Később a rapper Instagram-sztorijában mondta el, mi is történt valójában:

„Budapest Arena Garden, ne haragudjatok! Elcsúszott az egész, nem volt jó a hangtechnika, a mikrofon nem akart életre kelni… Akkor raktak minket már a színpadra, – biztos volt valami csúszás – amikor nekem már úton kellett volna lennem a következő fellépésre, ugyanis három van. Ne haragudjatok, nem vall rám, nem szoktam ilyet csinálni. Akik miattam jöttek, azoknak ezer puszi, bepótoljuk!”

Habár az előadók részéről jogos, hogyha a feltételeknek  nem tesznek eleget, és nem olyan minőségben tud koncertet adni, mint ami a szerződésben le van foglalva, akkor megtagadhatja a fellépést. Azonban az a tény, hogy több száz rajongó csalódott maradt, az megmásíthatatlan.

Ajánlott cikkek