Világ

Túlvilági erők léphettek közbe? Kató, a halottlátó kórházba került

Kórházba szállították azt a halottlátót, aki Berki Krisztián túlvilági üzeneteit is közvetítette.

vous - 2022.05.24.
Túlvilági erők léphettek közbe? Kató, a halottlátó kórházba került

Mentő szállította Kiss Katót kórházba egy falunapról, aki Berki Krisztián halála óta többször volt a LifeTV vendége – írja az Origo.

Objektum doboz

Kiss Kató jelenleg infúziós kezelést kap a kórházban rosszulléte után. A nevét sokan megismerhették, amikor a Life TV Ébredj velünk című műsorában rajta keresztül üzent Berki Krisztián a túlvilágról Hajdú Péternek, de korábban Berki Mazsi is felkereste őt, hogy segítséget kérjen a férjével való kommunikálásban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.