Egyéb kategória

Ne dőlj be neki! Ezt mondja egy nárcisztikus, de más az, amit gondol…

Nárcisztikus személyiségzavarral küzdő partnerrel minden nap és beszélgetés kicsit olyan, mintha kódot fejtenénk. Ne dőljetek be a szép szavaknak! Itt ez a szótár, segítünk kiigazodni!

vous - 2022.05.22.
Ne dőlj be neki! Ezt mondja egy nárcisztikus, de más az, amit gondol…

Amit mond: Szeretlek.

Amit gondol: Szeretem, hogy az enyém vagy. Szeretem, hogy szeretsz és körém építed a világodat.

Amit mond: Sajnálom, hogy így érzel.

Amit gondol: Sajnálom, de nem igazán. Amit igazán sajnálok, hogy nem érted meg az álláspontomat, és nem látod be, hogy igazam van. Fájt, amit tettem? Én inkább azt sajnálom, hogy lebuktam közben.

Amit mond: Szerintem ezt egy picit túlreagálod!

Amit gondol: Kezd kicsit kicsúszni a kezemből az irányítás, ami nem tetszik. A reakciód amúgy teljesen normális, de nem tudok, és nem akarok mit kezdeni vele. Beszéljünk egy kicsit, és aztán úgy elbizonytalanítalak, hogy minden rendben lesz.

Amit mond: Te megőrültél!

Amit gondol: Bármi is van, úgyis te vagy a hibás, mert így látod a dolgokat. Mondjuk imádom, amikor kiborulsz, és nem tudod visszafogni magadat.

Forrás:
Canva

Amit mond: Az exeim teljesen őrültek!

Amit gondol: Lehet én is rásegítettem erre, és az őrületbe kergettem őket, de nem tehetek róla, hogy nem bírták tartani velem a lépés. Ha valaki nem elég jó, az úgyis bele fog bukni.

Amit mond: Mindig féltékenykedsz, bízz egy kicsit magadban!

Amit gondol: Imádom, hogy mindig én járok az eszedbe! Szuper, hogy a világod közepe lehetek, úgyis megérdemlem a figyelmet! Persze a végén úgyis én döntöm el, mennyire volt alapja az aggódásodnak…

Amit mond: Nem rólad szól minden!

Amit gondol: Persze, hogy nem, mert rólam van szó! Ha ezt újra elfelejtenéd esetleg, akkor majd bűntudatot keltek benned, és visszaáll a világom rendje.

Amit mond: Biztos nem találsz még egy olyat, mint én!

Amit gondol: Senki sem fog felérni hozzám abban, hogy úgy csináljanak, mintha érdekelne, amit akarsz. Persze lehet, hogy kedvesebbek, figyelmesebbek és szerelmesebbek lesznek, de valljuk be, mind a ketten tudjuk, hogy ki az igazi főnyeremény!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.