Egyéb kategória

Egy trükk, amitől fele annyi idő alatt megszárad a nedves ruha

Ki gondolná, hogy a mosásra mennyi háztartási trükköt ismerünk? Citrommal kijön az izzadságcsík, a melltartót salátacentrifugával pedig szinte teljesen szárazra lehet csavarni. De mi a helyzet a szárítógéppel? A lepedők egymás köré csavarodnak, és azért a nedvesség sem mindig annyira párolog el, amennyire szeretnénk... Legalábbis EDDIG!

vous - 2022.05.21.
Egy trükk, amitől fele annyi idő alatt megszárad a nedves ruha

Kallódik otthon pár teniszlabda nálatok? Szuper, mert szükségetek lesz rá! A Purewow ugyanis kitalálta, hogyan tudjátok bosszúságmentesen megszárítani a ruháitokat a szárítógépben. Igen, ehhez csak egy teniszlabda kell, és persze szárításra szoruló ruha, ami gondolom, mindig van otthon.

Tegyétek be a szárítógépbe a nedves ruhát a teniszlabdákkal együtt. Kapcsoljátok be a gépet, állítsátok közepes hőfokra, aztán hagyjátok megtörténni a MÁGIÁT! A labdácskák ugyanis távol tartják egymástól a kabátokat, ágyneműket, így nem kavarodnak egymásba, és a levegő is könnyebben átjárja őket.

Forrás:
pexels

Ja, majdnem elfelejtettem az utolsó, legfontosabb lépést! Vegyétek ki a fele annyi idő alatt megszáradt ruháitokat, és szippantsátok magatokba a jó illatot! Arra azonban ügyeljetek, hogy ne új teniszlabdát használjatok, az ugyanis eresztheti a színét. Előtte mossátok ki egyszer gépben az új darabokat!

Még több szuper praktikára vagytok kíváncsiak? Akkor olvassátok el, hogyan tartsátok meg kedvenc ruhátok színét, itt pedig azt, hogyan hosszabbíthatjátok meg kedvenc sálatok élettartamát!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.