Egyéb kategória

Egy trükk, amitől fele annyi idő alatt megszárad a nedves ruha

Ki gondolná, hogy a mosásra mennyi háztartási trükköt ismerünk? Citrommal kijön az izzadságcsík, a melltartót salátacentrifugával pedig szinte teljesen szárazra lehet csavarni. De mi a helyzet a szárítógéppel? A lepedők egymás köré csavarodnak, és azért a nedvesség sem mindig annyira párolog el, amennyire szeretnénk... Legalábbis EDDIG!

vous - 2022.05.21.
Egy trükk, amitől fele annyi idő alatt megszárad a nedves ruha

Kallódik otthon pár teniszlabda nálatok? Szuper, mert szükségetek lesz rá! A Purewow ugyanis kitalálta, hogyan tudjátok bosszúságmentesen megszárítani a ruháitokat a szárítógépben. Igen, ehhez csak egy teniszlabda kell, és persze szárításra szoruló ruha, ami gondolom, mindig van otthon.

Tegyétek be a szárítógépbe a nedves ruhát a teniszlabdákkal együtt. Kapcsoljátok be a gépet, állítsátok közepes hőfokra, aztán hagyjátok megtörténni a MÁGIÁT! A labdácskák ugyanis távol tartják egymástól a kabátokat, ágyneműket, így nem kavarodnak egymásba, és a levegő is könnyebben átjárja őket.

Forrás:
pexels

Ja, majdnem elfelejtettem az utolsó, legfontosabb lépést! Vegyétek ki a fele annyi idő alatt megszáradt ruháitokat, és szippantsátok magatokba a jó illatot! Arra azonban ügyeljetek, hogy ne új teniszlabdát használjatok, az ugyanis eresztheti a színét. Előtte mossátok ki egyszer gépben az új darabokat!

Még több szuper praktikára vagytok kíváncsiak? Akkor olvassátok el, hogyan tartsátok meg kedvenc ruhátok színét, itt pedig azt, hogyan hosszabbíthatjátok meg kedvenc sálatok élettartamát!

Ajánlott cikkek