Egyéb kategória

Az elvárt szex – A jó párkapcsolat gyilkosa

Persze, mindenkinek jár a testi öröm. De ha sok és túlzásba vitt elvárás kötődik hozzá, akkor ott már nagy a baj.

vous - 2022.05.20.
Az elvárt szex –  A jó párkapcsolat gyilkosa

Nem minden randi és partnerkeresési próbálkozás végződik hancúrral, sőt. A legtöbb esetben hónapok kellenek ahhoz, hogy beinduljon az élet az ágyban. Ez teljesen normális folyamatnak tűnik.

Mitől lett mégis elvárás a döngetés?

Persze, akadnak olyan párok, akiket egymásnak teremtettek, és már az első perctől az a fajta kémia működik köztük, ami az ágyba viszi őket. De a legtöbb kapcsolatnak hónapok kellenek, hogy a felek eljussanak az igazi intim pillanatokig. Adott esetben akár több idő is eltelhet…

Azokról az alkalmakról és időszakokról nem is beszélve, amikor az újdonság, a lámpaláz és a stressz miatt problémák adódnak bármelyik nem esetében.

Bármelyik nemnél problémák adódhatnak

Bármelyik nemnél problémák adódhatnak
Forrás:
Pexels

"Túl szűk vagyok." "Nem áll a zászló."

Mindannyian ismerjük ezeket a mondatokat, és valószínűleg sokan tapasztaltuk is ezeket a problémákat. Ezek miatt sem szabad erőszakolni az együttlétet. Időt kell hagyni a másiknak, vagy szépen fokozatosan haladni az aktus felé. Először csak kézimunka, aztán jöhet száj vagy bármi ízlésnek megfelelő felület. Ha ez működni látszik, csak akkor jöhet a lényeg.

Kinek van ehhez türelme?

Sokkolónak tűnhet a fent leírt hetekig, vagy akár hónapokig tartó folyamat, de így biztos hogy kialakul a megfelelő kémia és nem lesz gond az intimitással ágyban.

Persze normális, hogy mindenki vágyik erotikus örömökre. Mindenki hamar az ágyba szeretne kerülni, és a lehető leghamarabb a csúcsra jutni. Akár többször is. Emiatt valóban lehet némi elvárásunk a partner felé, de nekünk is tennünk kell ezért.

A kényeztetés mindkét fél irányába meghatározó első lépés tud lenni, és fontos hogy problémák esetén türelmesek legyünk, főleg ha fiatalok vagyunk. Még előttünk az egész élet. Annyit szeretkezhetünk, amennyit csak szeretnénk. 

A már kapcsolatban élők se követelőzzenek!

Eddig csak a párkapcsolat kezdeti szakaszáról írtunk, de fontos hozzátenni, hogy akik jó párkapcsolatban élnek, azok sem erőszakoskodhatnak a párjukkal szemben. Nem magától értetődő, hogy egy ember minden nap nemi életet akar élni. A követelőzés így akár egy hosszabb ideje tartó kapcsolatot is tönkretehet.

Fontos tehát, hogy türelmesek legyünk, mert lehet, hogy életünk legjobb partnerét szalasztjuk el, vagy éppen rontjuk el a lehetőséget a türelmetlenségünkkel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.