Egyéb kategória

Az elvárt szex – A jó párkapcsolat gyilkosa

Persze, mindenkinek jár a testi öröm. De ha sok és túlzásba vitt elvárás kötődik hozzá, akkor ott már nagy a baj.

vous - 2022.05.20.
Az elvárt szex –  A jó párkapcsolat gyilkosa

Nem minden randi és partnerkeresési próbálkozás végződik hancúrral, sőt. A legtöbb esetben hónapok kellenek ahhoz, hogy beinduljon az élet az ágyban. Ez teljesen normális folyamatnak tűnik.

Mitől lett mégis elvárás a döngetés?

Persze, akadnak olyan párok, akiket egymásnak teremtettek, és már az első perctől az a fajta kémia működik köztük, ami az ágyba viszi őket. De a legtöbb kapcsolatnak hónapok kellenek, hogy a felek eljussanak az igazi intim pillanatokig. Adott esetben akár több idő is eltelhet…

Azokról az alkalmakról és időszakokról nem is beszélve, amikor az újdonság, a lámpaláz és a stressz miatt problémák adódnak bármelyik nem esetében.

Bármelyik nemnél problémák adódhatnak

Bármelyik nemnél problémák adódhatnak
Forrás:
Pexels

"Túl szűk vagyok." "Nem áll a zászló."

Mindannyian ismerjük ezeket a mondatokat, és valószínűleg sokan tapasztaltuk is ezeket a problémákat. Ezek miatt sem szabad erőszakolni az együttlétet. Időt kell hagyni a másiknak, vagy szépen fokozatosan haladni az aktus felé. Először csak kézimunka, aztán jöhet száj vagy bármi ízlésnek megfelelő felület. Ha ez működni látszik, csak akkor jöhet a lényeg.

Kinek van ehhez türelme?

Sokkolónak tűnhet a fent leírt hetekig, vagy akár hónapokig tartó folyamat, de így biztos hogy kialakul a megfelelő kémia és nem lesz gond az intimitással ágyban.

Persze normális, hogy mindenki vágyik erotikus örömökre. Mindenki hamar az ágyba szeretne kerülni, és a lehető leghamarabb a csúcsra jutni. Akár többször is. Emiatt valóban lehet némi elvárásunk a partner felé, de nekünk is tennünk kell ezért.

A kényeztetés mindkét fél irányába meghatározó első lépés tud lenni, és fontos hogy problémák esetén türelmesek legyünk, főleg ha fiatalok vagyunk. Még előttünk az egész élet. Annyit szeretkezhetünk, amennyit csak szeretnénk. 

A már kapcsolatban élők se követelőzzenek!

Eddig csak a párkapcsolat kezdeti szakaszáról írtunk, de fontos hozzátenni, hogy akik jó párkapcsolatban élnek, azok sem erőszakoskodhatnak a párjukkal szemben. Nem magától értetődő, hogy egy ember minden nap nemi életet akar élni. A követelőzés így akár egy hosszabb ideje tartó kapcsolatot is tönkretehet.

Fontos tehát, hogy türelmesek legyünk, mert lehet, hogy életünk legjobb partnerét szalasztjuk el, vagy éppen rontjuk el a lehetőséget a türelmetlenségünkkel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.