Lélek

A pasimmal kipróbáltuk a BDSM-et – ilyen érzés volt

A pasimmal úgy döntöttünk, hogy újabb, izgalmas dolgokat szeretnénk kipróbálni az ágyban. Ezzel nem is volt probléma, egészen addig, amíg nem kezdtünk egyre durvább ötleteket felhozni, egészen addig, amíg el nem jutottunk a BDSM világához.

vous - 2022.05.20.
A pasimmal kipróbáltuk a BDSM-et – ilyen érzés volt

Annak érdekében, hogy felpezsdítsük az életünket a pasimmal, elkezdtünk ötleteket bedobni, hogy milyen új dolgokat próbálhatnánk ki együtt. Legyen szó hétvégi programokról, közös hobbikról, vagy akár az együttlétekről, igyekeztünk minél több újdonságot kipróbálni, hogy ne váljunk unalmassá.

Először csak apróságokkal kezdtünk, például többet jártunk randizni, valamint elkezdtünk közösen egy főző tanfolyamot is, hogy legyen valami izgalmas dolog az életünkben, amiről tudnánk beszélgetni.

Mivel már évek óta együtt voltunk, tudtuk, hogy szükségünk van közös élményekre, ez a gondolat pedig idővel beférkőzött a hálószobánkba is.

Kezdetben csak pár kelléket vásároltunk magunknak, és azok segítségével igyekeztük eljuttatni egymást a csúcsra. Ez azonban beindította a fantáziánkat, és megpróbáltunk minél furcsább és radikálisabb módszereket annak érdekében, hogy kielégítsük egymást. Már fél éve játszottuk a magunk kis játékait, amikor a barátom felhozta, miért ne próbálhatnánk ki a BDSM-et is.

bdsm

Bár az ötlete hallatán bizonytalanná váltam, tetszett az ajánlata.
Forrás:
Pexels.com

Bár az ötlete hallatán bizonytalanná váltam, tetszett az ajánlata. Elmondta, hogy úgy képzeli el az egészet, hogy ő van domináns szerepben, én pedig a szubmisszívben. Kifejtette azt is, hogy szívesen lekötözne, bekötné a szemem, és a fenekemre is rácsapna párat. Mellette felhozta a jégkocka használatának a lehetőségét is, amit én persze elvetettem.

Nem tiltakozott, egyszerűen csak kihúzta a képzeletbeli listájáról.

Mindent megbeszéltünk, és próbáltuk a lehető legfinomabb eszközöket kiválasztani, hogy semmiképp se legyünk túl gyorsak az első alkalommal. A felkészülés azonban nem tudta megelőzni azt a szörnyű élményt, amit átéltünk az együttlét során.

Bár igyekeztünk tartani a szerepeinket, szörnyen kínosra sikerült a játszadozásunk. Az egész teljesen idegen volt számunkra, emiatt nem is tudtuk magunkat beleélni a szerepbe. A pasim ráadásul ezt azzal próbálta kompenzálni, hogy próbált durvábban hozzám érni, mint azt megbeszéltük, ez pedig borzalmas élménnyé alakította az egyébként izgalmas kísérletezést.

Félúton meg is állítottam a pasim, és megbeszéltük, soha nem fogunk hasonló őrültségekkel próbálkozni.

Inkább járunk közösen a főző tanfolyamra, és próbálunk ki apróbb játékszereket az ágyban, mint hogy újra kipróbáljunk olyan rémisztő praktikát, mint a BDSM. Lehet, hogy valakinek ez minden vágyának netovábbja, nekünk egyáltalán nem vállt be.

Kinga történetét Hargitai Alexandra dolgozta fel.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.