Egyéb kategória

A zenetanárnő elcsábított egy tizenéves diáklányt, a férje kapta rajta őket szex közben

A 26 éves amerikai, észak-karolinai zenetanárnőt azzal gyanúsítják, hogy leszbikus viszonya volt egy tizenéves tanítványával.

vous - 2022.05.19.
A zenetanárnő elcsábított egy tizenéves diáklányt, a férje kapta rajta őket szex közben

Olivia Lois Ortz férje korábban ért haza a floridai útjáról, ám arra, ami fogadta nem számított. Feleségét egy diáklánnyal kapta rajta az ágyban. Ezután a férfi azonnal értesítette az iskolát, ahol a nő dolgozott. 

Olivia Lois Ortz

Olivia Lois Ortz
Forrás:
Dailystar

A diáklány a rendőröknek elmondta, hogy Olivia meghívta őt magukhoz arra az időre, míg a férje elutazott, és ez idő alatt szexeltek is egymással. Állítása szerint egymásba szerettek a tanárnővel, amit a férj is megerősített ugyanis az eset után több bizonyítékot is talált a viszonyra. 

A nyomozás során több mint 100 üzenetet találtak, amelyeket nő és a lány váltottak egymással a Spotify-on keresztül. Sőt, egy titkos kódot is létrehoztak, hogy figyelmeztessék egymást, ha fennáll a veszélye annak, hogy tetten érik őket.

Az eset óta véget ért a románc.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.