Egyéb kategória

Az megvan, hogy Szabó Zsófi újabb tetkót távolíthat el magáról?

Szerda este úszómedencébe dobott féltéglaként robbant a hír, hogy Szabó Zsófi és Shane Tusup szakítottak, felbontják februári eljegyzésüket.

vous - 2022.05.19.
Az megvan, hogy Szabó Zsófi újabb tetkót távolíthat el magáról?

Miután mindenki magához tért az első sokk után, a Blikk máris találgatni kezdte, mi lesz a sorsa annak a bizonyos gémkapcsos tetoválásának, amit szerelmük jelélül varrattak magukra még januárban. A sztorit érdekesebbé teszi, hogy Szabó Zsófinak nem ez az első "szerelemtetkója" .

Objektum doboz

  • 2012-ben, amikor még Berki Krisztiánnal volt együtt, a gyűrűsujjára a nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt celeb keresztnevét tetováltatta. Szakításuk után a lézeres eltávolítást választotta.
  • Később férjhez ment Kis Zsolthoz. Érzelmeit ebben az esetben is bőrén kivetítve fejezte ki, egy ismeretlen orosz költő versét varratta karjára: „Az életet véges végig együtt kell leélni, úgy válik el, mit ér a nő és mit ér a férfi. Jót és rosszat megosztani, kacagni és sírni, a szerelem dal, amelyet együtt kell megírni.”
  • Aztán jött Shane Tusup és az említett gémkapcsok. 

Te csináltatnál valaha közös tetoválást a pároddal?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.