Egyéb kategória

5 filmes étterem, ahova nagyon el szeretnénk menni

Mennyire szomorú, hogy a filmekben és mesékben látott szuper éttermek csak kitaláltak, ezért sosem kóstolhatjuk meg a képernyőn látott finomságokat? Segítek, NAGYON! Pedig a valóságban ezek lehetnének a világ legmenőbb helyei, ide szerveznénk a randikat és a találkozókat a barátnőinkkel. De amíg ez nem valósulhat meg, addig marad az álmodozás. Gyertek velem a képzeletbeli étkezdék világába, együnk sorra mindent, amit csak megkívánunk! 

vous - 2022.05.17.
5 filmes étterem, ahova nagyon el szeretnénk menni

Minden lány, aki csak kicsit is hasonlít rám tudja, milyen élvezetekkel jár egy jó helyen elköltött vacsora. Ehhez még pluszban adódhat az is, ha jó a társaság és a hangulat. Néha úgy van vele az ember, hogy nincs is másra szüksége, csak egy ilyen estére. Bár szigorúan tartom a diétámat, szeretek enni és főzni is, így az Allwomenstalk segítségével beleástam magam a témába, és összegyűjtöttem nektek, milyen filmek hozhatják még meg az étvágyatokat egy jó főzéshez vagy éttermi kóstolgatáshoz. Ízlelőbimbók, figyelem! Indulunk! 

Frosty Palace gyorsétterem

Legyünk őszinték! Ki ne szeretne eltölteni egy estét a Grease-ben szereplő menő csajokkal és fiúkkal, miközben esszük a csodálatos fagyikelyhünket, a zenegépből pedig a legmenőbb slágerek szólnak, amire bármikor táncra perdülhetünk? Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy milyen jól néz ki a hamburger és a sült krumpli, mert elsírom magam! Csak lehetőleg akkor menjünk, mikor épp nem veszekszik senki, mert különben könnyen turmixos lehet a ruhánk. 

Objektum doboz

Gusteau's

Tuti, hogy mindenkinek csorgott a nyála, mikor megnézte a L'ecsó cuki kis patkányáról szóló mesét! Hiszen nincs finomabb a francia boroknál és ételeknél. Ha nyitnának nálunk is egy ilyen éttermet, én biztos, hogy törzsvendég lennék, egy táblára pedig mindig ki lenne függesztve: „A konyhafőnök ajánlata: ratatouille friss zöldségekből.”

Objektum doboz

Mos Eisley Cantina

Jó pár hely közül választhatunk a Star Wars-univerzumban, de az eredeti Mos Eisley Cantina biztosan az egyik, amit mindenki meg akar látogatni. Persze lehet, hogy sok a  furcsa arc, aki keresi a balhét, de ha a kajáért nem is, azért már megéri, ha találkozhatunk a szexi Han Solóval, nem igaz? 

Objektum doboz

A Három Seprű

A Három Seprű pub Roxmorts szívében található, tulajdonosa a csodálatos Rosmerta asszony. Ha nem lennék mugli, tuti én is ott gurítanám le órák után a finom vajsöröket a barátaimmal. A bár meleg, tiszta, barátságos, bár gyakran zsúfolt is, ám ez nem tántorít el senkit, hiszen egy olyan fagyikehelyért, amit ott adnak nagyon is megéri a dolog! 

Objektum doboz

Jack Rabbit Slims

A Ponyvaregényből jól ismert helynél keresve sem találnánk jobbat! Régi, klasszikus autókban ehettek, a pincérek híres filmek szereplőinek vannak öltözve és miután befejztétek az isteni tejturmixot, megcsillogtathatjátok a tánctudásotokat a twistversenyen, akárcsak Vincent és Mia. 

Objektum doboz

Ti melyik helyet választanátok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.