Egyéb kategória

Így spóroljatok sok pénzt, ha hotelben szálltok meg

Biztosan volt már alkalmatok hotelben megszállni. Ha így van, tisztában vagytok vele, hogy milyen magas árakkal tudtok ott szembesülni és most nem csak a szállásdíjra gondolok. Ha kértek egy italt a bárból, vagy egy kis mogyorót nasinak már az jól megkopasztja a tárcátokat. De miken érdemes spórolni?

vous - 2022.05.12.
Így spóroljatok sok pénzt, ha hotelben szálltok meg

Vannak dolgok, amikhez nem szabad hozzáérnetek egy hotelben. Viszont a Popsugar szerint más dolgokra is figyelnetek kell, ha arra adjátok a fejeteket, hogy hotelben szálltok meg. Ha nem akartok teljesen üres pénztárcával hazatérni a pihenésből, az alábbi javaslatokat érdemes megfogadnotok!

Szálljatok meg főszezonon kívül!

A főszezonban az árak az egekig emelkednek és ez nem túlzás. Nagyjából kétszer, háromszor annyit tudnak elkérni egy szobáért, mint egy átlagos hétköznapon. Ha arra figyeltek, hogy ne a legdrágább időszakot válasszátok ki, megköszöni majd a pénztárcátok!

Keresgéljetek klub- és programtagságik után!

Forrás:
pexels.com

Ha különleges tagságival rendelkeztek, megvan arra a lehetőség, hogy komoly kedvezményeket kapjatok bizonyos helyeken. Sőt, ha már többször megfordultatok egy szállodában és mindig interneten foglaltok szállást, akkor esélyes, hogy kedvezményesebben vehettek ki egy szobát vagy lakást.

A minibárral csak óvatosan!

Ha nem szeretnétek meglepődni az ott-tartózkodásotok végén, figyeljetek arra, hogy ne egyetek és igyatok össze mindent a minibárból.

Vegyétek figyelembe, hogy milyen környéken szálltok meg!

Forrás:
pexels.com

Ha egy üdülőváros központjában választotok hotelt, biztos, hogy többször annyiba fog kerülni nektek, mintha a város szélén vesztek ki egy apartmant, esetleg egy szobát. Az a pár perc séta csak megér annyit, nem? Elvégre nyaralni, pihenni mentek oda, nem árt, ha a város szélén is szétnéztek.

Vigyetek mindenből sajátot!

Ha nagyon bulizni szeretnétek, akkor érdemes vagy nektek vinni alkoholt, nasit és miegymást, vagy magatoknak bevásárolnotok a helyi bevásárlóközpontban. Így jó pár ezer forintot spórolhattok. Nem csak a partikellékekre kell itt gondolnotok: egy törölközőbérlés ára is az egekig szökhet, ha olyan helyen tartózkodtok.

Konzultáljatok a hotellel!

Forrás:
pexels.com

Nyugodtan rákérdezhettek a helynél, hogy mikor olcsóbb megszállni, ha nem tudtok eligazodni az interneten. Nem fogják leharapni a fejeteket. A legtöbb helyen ugyanis napi árakkal dolgoznak, így nem kell csodálkoznotok, hogy a szerda mondjuk kétszer olcsóbb lesz, mint a pénteki vagy szombati nap.

Kíváncsiak vagytok a legeslegfehérebb hotelre? Itt megnézhetitek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.