Egyéb kategória

Dührohamot kapott az orosz elnök: titkos szeretője újra terhes

A General SVR Telegram orosz hírcsatorna szerint a 38 éves Alina Kabajeva híre nem varázsolt mosolyt Oroszország elnökének az arcára a győzelem napi ünnepség előtt.

vous - 2022.05.10.
Dührohamot kapott az orosz elnök: titkos szeretője újra terhes

Úgy tűnik, a lassan 70 éves orosz miniszterelnök, Vlagyimir Putyin, cseppet sem örült, amikor az egykori olimpiai bajnok ritmikus gimnasztikázó Alina bejelentette, gyermeket vár, írta meg a Blikk.

Putyin sosem ismerte el a nővel való kapcsolatát, bár a hírek szerint 2008 óta tart a viszonyuk, azóta pedig két gyermekük is született, az egyik 2015-ben, a másik négy évvel később.

Putyin és Alina Kabajeva

Putyin és Alina Kabajeva
Forrás:
Wikimedia

A miniszterelnök harminc év házasság után, 2013-ban vált el feleségétől, amit együtt jelentettek be, de többet nem árult el magánéletéről. Ebből a kapcsolatából két gyermeke született, de ezt is csak 2015-ben hozta nyilvánosságra, amikor már felnőttek.

Szeretője egyébként Svájcban, luxuskörülmények között él és a nyilvánosság előtt is ritkán mutatkozik, így a terhességet is könnyen tudta titkolni.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.