Egyéb kategória

Fürdőruhák 2022-re

A fürdőruhák megválasztása sokak számára egy kényes téma. Az idő melegedtével és a nyár közeledtével azonban nem lehet túl sokáig odázni a dolgot.

vous - 2022.05.10.
Fürdőruhák 2022-re

Eljön az idő, amikor is elkopik az addig viselt bikinimonokini vagy egyrészes fürdőruha, és muszáj lesz elmenni egy boltba beszerezni az idei nyárra szükséges fürdőruha szettet. A választás viszont nem egyszerű feladat. Sokan egy egész délelőttöt vagy akár egy egész napot is rászánnak a legjobb darabok megtalálására. Szerencsére ha valaki a fővárosban lakik, akkor nincs túl nehéz dolga, hiszen fürdőruha boltok tömkelege várja mind a belváros bevásárlóutcáin, mind a bevásárlóközpontok folyosóin. 

Mivel egy bikini két részből áll, a nők számára körülbelül kétszer annyi paramétert kell megvizsálni a vásárlás során mint a férfiaknak.

Mivel egy bikini két részből áll, a nők számára körülbelül kétszer annyi paramétert kell megvizsálni a vásárlás során mint a férfiaknak.
Forrás:
astratex.hu

Sokan továbbá abban a tévhitben élnek, hogy a nyári szezonra le kell fogyni, és e célból beiratkoznak egy konditerembe, ahol kemény munka árán próbálják meg magukról ledobni azt a feleslegesnek vélt néhány kilót. Ekkor viszont elfelejtik azt, hogy erre nincs is biztos szükség, hiszen pont az a néhány kiló adná meg az alakjuknak azt a körvonalat, ami miatt jól mutatnának nyáron a tengerparton.

Érdemes tehát először, még a konditerembe való beiratkozás előtt átgondolni, hogy tényleg szükség van-e a keményi fizikai munkára és a kilók elvesztésére.

Próbáljunk fel néhány monokinit tavasszal, és meg fogunk lepődni! Bizonyos darabok csodákat képesek művelni. Ezek azok a fürdőruha modellek, amelyek jól illeszkednek a testhez, és pontosan azokat a körvonalakat emelik ki, amiktől fotogén lesz a test. Ha lefogyunk, pont ezeket vesztjük el, és egy teljesen újra kell majd tervezni a 2022 nyári megjelenésünket. Nem vitatom, a teltkarcsú nők divatja talán nem a 2022-as években keresendő, azonban egy néhány kiló felesleg még nem a világ vége. 

A ruhák megválasztása során fontos szem előtt tartani a szabadságot. Ez a fürdőruhákra különösen igaz. Ez nem az a pont az életünkben, amikor szégyenlősködnünk kell. Ha megtetszett egy bikini, de az neadjisten kicsit lengébb, annyi baj legyen! 2022-ben a strand nem a szégyenlős emberek helyszíne. Sétáljunk csak végig a Balaton partján nyáron. Hány olyan embert látunk, aki kínosan ügyel arra, hogy elrejtse testét? Valószínűleg kevés ilyen lesz. Ha pedig van olyan testrészünk, amire büszkék vagyunk, akkor ne fogjuk vissza magunkat. Ezeket igen is meg kell mutatni, mert az önbizalom ebből táplálkozik. 

Miért kellene elrejtenünk a hasunkat ha egy fél éven keresztül azon dolgoztunk, hogy szép legyen?

Miért kellene elrejtenünk a hasunkat ha egy fél éven keresztül azon dolgoztunk, hogy szép legyen?
Forrás:
astratex.hu

Ha sikerült a téli és a tavaszi edzések során szert tennünk néhány kockára a hasunkon, akkor itt az idő, hogy megmutassuk azokat. A kockás has természetesen nem feltétele a strandra való belépésnek, sőt sokan semmiféle vonzót nem találnak benne. Egy szó mint száz, a kockákat ne másoknak, hanem magunknak csináljuk. Ha viszont tetszik, és büszkék vagyunk rájuk, akkor miért ne vennénk fel egy nyitottabb bikinit egy egyrészes fürdőruha helyett?

Miért kellene elrejtenünk a hasunkat, ha egy fél éven keresztül azon dolgoztunk, hogy szép legyen?

Hasonló a helyzet a hátsó fertályakkal is. Hónapokon keresztül guggolunk, nagy súlyokat aggatunk magunkra a konditeremben, és végül kikerekednek azok a formák. Ilyen esetben vétek lenne egy buggyosabb fürdőruhával nem kiemelni ezeket a vonalakat. Bátorkodjunk tehát feszülősebb modelleket választani! Ezekben biztosan nem fogunk csalódni a fotózkodások során sem.

A fentiekben leírtak nőkre és férfiakra egyaránt vonatkoznak, viszont talán nem túlzás azt állítani, hogy a női fürdőruha megválasztása nagyobb körültekintést igényel, mint a férfi. Mivel egy bikini két részből áll, a nők számára körülbelül kétszer annyi paramétert kell megvizsálni a vásárlás során mint a férfiaknak. A tankini pedig egy teljesen külön történet. A melltartó és a pánt alakja szinte a legmeghatározóbb része a fürdőruhának. Ilyeneken a férfiaknak nem kell törni a fejüket. Egy jó egyrészes fürdőruha kiválasztása művészet. Nehezítik a helyzetünket a boltok továbbá azzal, hogy roppant nagy választékot tesznek szemünk elé. Gondolom, mindenki találkozott már azzal az helyzettel, amikor bement egy boltba, és elétettek 7-8 darab különböző ruhadarabot. Én személy szerint ilyenkor sokkos állapotba kerülök, és mindenre képes vagyok, csak választani nem. Ez 2022-ben nem egyszer megtörtént velem. Ilyenkor próbáljunk célirányosan választani. Ha fekete női fürdőruhára vágyunk, akkor ne hagyjuk, hogy kékeket rakjanak ki elénk. Így magabiztosabban tudunk majd választani.

Ajánlott cikkek