Egyéb kategória

Én megtaláltam a tökéletes férfit, csak ő nem tudott engem szeretni

Egy újságcikkben láttalak újra. Vegyes érzés volt: egyrészt elképesztően büszke voltam rád, másrészt újra belém hasított a fájdalom, hogy miért nem választottál engem, miért nem voltam neked elég jó. Mindenki azt mondja, hogy a tökéletes férfi nem létezik, de ez nem igaz. Én megtaláltalak, csak épp te nem tudtál mellettem elköteleződni.

vous - 2022.05.09.
Én megtaláltam a tökéletes férfit, csak ő nem tudott engem szeretni

Egy társkeresőn ismerkedtünk meg. Az első randink nagyjából 8 órán át tartott, emlékszem, szuper telihold volt, vibráltak az energiák a levegőben és köztünk is. Két hét után már úgy beléd zúgtam, hogy ha akkor megkérted volna a kezemet, azonnal igent mondtam volna. Olyan férfi voltál, akire mindig is vágytam: vonzó, izgalmas, kreatív, kalandvágyó, érzelmes és ami a legfontosabb, láttál engem és értetted a lelkemet.

Felnéztem rád, csodáltalak, de ez nem volt kölcsönös.

Egy hónap múlva jött a hidegzuhany, egyik pillanatról a másikra úgy döntöttél, hogy visszamész a volt barátnődhöz. Teljesen összetörtem, nem értettem, hogy mondhattál le ilyen gyorsan rólam, rólunk.

Nő sír szakítás

Teljesen összetörtem, amikor úgy döntöttél, hogy visszamész a volt barátnődhöz.
Forrás:
Canva

Így kezdődött a mi hosszan tartó kálváriánk. A sors iróniája, hogy egy környéken laktunk, így folyamatosan egymásba botlottunk. Te rendszeresen bejelentkeztél nálam, mindig lecsekkoltad, hogy még mindig olyan hatással vagy-e rám, mint az elején. Azzal áltattál, hogy egy nap újra együtt leszünk, hogy sokat gondolsz rám. Azt is mondtad, hogy szerelmes vagy belém, de mégsem tudsz engem választani, mert félsz tőlem, úgy érzed, hogy ez túl mély lenne köztünk és ezt nem tudod bevállalni. A fejemhez vágtad, hogy az őrületbe kergetlek a sértődékenységemmel és a negatív hozzáállásommal és talán soha nem tudnál boldoggá tenni. Ebben tévedtél, minden pillanatban boldog voltam, amikor veled voltam.

Valójában azt gondolom, ez mind csak üres kifogás volt. Sosem akartál igazán, mégis szükséged volt rám. Én voltam a múzsád, akiről álmodozhattál a magányos estéiden, akibe kapaszkodhattál, amikor a barátnőddel összevesztél. A manipulatív játszmáid leginkább arról szóltak, hogy tudtad, tőlem mindig megkapod azt a csodálatot, amit tőle nem.

Szükséged volt a rajongásomra, de ahhoz kevés voltam, hogy engem válassz.

Sokáig tartott elfogadnom, hogy nem kellek neked. Évekig reménykedtem, bíztam abban, hogy egyszer happy end lesz a mi történetünk vége. Nem így lett. Ha meglátlak a közösségi médiában, még mindig megdobban a szívem. Már csak aprót dobban, de a mai napig hatással vagy rám és ez talán soha nem is fog elmúlni. Sokáig úgy éreztem, hogy te vagy nekem a nagy Ő, és nehéz volt vele megbékélnem, hogy nem te fogod most a kezem. Ma már azonban úgy gondolom, mégsem te vagy tökéletes férfi a számomra.

Hisz az Igazi épp attól az igazi, hogy pont annyira szeret engem, amennyire én őt.

Ajánlott cikkek