Egyéb kategória

4 baki, amit minden lány elkövet, ha bókolnak neki

Mivel „csajból vagyunk”, szoktunk bókokat kapni. De nem mindannyian kezeljük ugyanúgy a pozitív szavakat. Vannak, akik örülnek a dicséretnek, mások inkább elhessegetik a magasztaló szavakat, és tagadják, hogy az adott napon például csinosak lennének. És persze ott vannak azok, akik irtó zavarba jönnek...

vous - 2022.05.09.
4 baki, amit minden lány elkövet, ha bókolnak neki

Nem kezeljük egyformán a kritikákat, így nem csoda, ha különbözőképpen reagálunk a dicséretekre is. Ha elegetek van abból, hogy folyamatosan hülyén viselkedtek ilyenkor, akkor itt az ideje változtatni! A PureWow szerint az alábbi négy bakit NE kövessétek el, ha éppen ti vagytok a pozitív szavak áldozatai. 

1. Azt hiszitek, nem gondolják komolyan

Na de lányok, ne legyetek ennyire kishitűek! Ha valaki megdicséri a munkátokat vagy esetleg a hajatokat, köszönjétek meg szépen, és örüljetek, hogy ezen a napon is történt valami jó!

Objektum doboz

2. Hátsó szándéka van a dicséretnek

Úgy gondoljátok, hogy dicséretek nem hullanak az égből konfetti módjára, így biztos, hogy van valami hátsó szándéka annak, aki valamiért pozitívan viszonyul hozzátok. Ne legyetek ennyire gyanakvóak, mert sosem fogtok megbízni senkiben! Ha pedig folyamatosan elhárítjátok mások pozitív hozzáállását, egy idő után senki nem fog hozzátok közeledni, nemhogy megdicsérni.

3. Zavarba jöttök

Ha elpirultok, és kicsit elfordultok a dicsérő mellől, azzal azt jelzitek felé, hogy nem hiszitek el a szavait, vagy hogy túlzottan fontos nektek az illető véleménye. Ha pedig még ki is mondjátok, hogy nincs igaza, akkor azzal saját magatokat becsülitek alá mások előtt.

Objektum doboz

4. Bebizonyítjátok, hogy nincs igazuk

Az előző pontot a legnegatívabban azzal tudjátok fokozni, hogy még azt is bebizonyítjátok, hogy nem helytállóak a pozitív szavak. Ha valaki elismeri a munkátokat, ne jöjjetek azzal, hogy „de hát ti is hibáztatok itt és itt…”, és ne hozzátok fel azt a fiú előtt, hogy azért nincs igaza, mert súlyfeleslegtől vagy bőrhibáktól szenvedtek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.