Egyéb kategória

Tóth Andi nem ment el szó nélkül a Berki Krisztiánt gyalázó kommentek mellett

Az egész országot megdöbbentette Berki Krisztián halálának híre. Azóta több celeb is részvétét fejezte ki a család irányába. Azonban akadnak a kommentek között olyanok, akik gyalázkodóan beszélnek az elhunytról.

vous - 2022.05.07.
Tóth Andi nem ment el szó nélkül a Berki Krisztiánt gyalázó kommentek mellett

Tóth Andi közösségi oldalán fejezte ki részvétét. A kommentek között vannak, akik szerint „csupán egy emberrel” kevesebb lesz a Földön. Az énekesnő ezen felháborodott és Instagram történetben fejezte ki véleményét:

“Én is hallottam a megrázó hírt, hogy Berki Krisztián már nincs közöttünk. Ezúttal is részvétem az egész családnak és baráti körének! Sajnos, olvastam pár commentet. Sokat is. Az emberiség kiábrándító és undorító. Mindenemmel kívánom, hogy Isten bocsássa meg minden szavatokat és gondolataitokat. Ez az ország, ez a világ a velejéig romlott. Szégyellem magam helyettetek is”

– idézte a Blikk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!