Egyéb kategória

Berki Krisztián holttestét nyolcéves kislánya találta meg

A 41 éves médiasztár pénteken, nem sokkal éjfél után hunyt el. Halálhíre mindenkit ledöbbentett.

vous - 2022.05.06.
Berki Krisztián holttestét nyolcéves kislánya találta meg

Az egykori Fradi-vezér holttestét a IX. kerületi lakásában találták meg, feltehetően pénteken, éjfél után nem sokkal hunyt el. Néhány napja már kiabálás és veszekedés hangjai szűrődtek ki a lakásból. Jelenleg is vizsgálják a celeb halálának körülményeit.

A Ripost megrendítő információkhoz jutott az elhunythoz közelállóktól, miszerint Berki Krisztián holttestét a nyolcéves kislánya, Natasa Zselyke találta meg péntek reggel. Az informátorok szerint Berki olyan nagy mennyiségű kábítószert fogyasztott, amiről neki magának is tudnia kellett, hogy végzetes adag. A Blikk pontosabb információk birtokába jutott, miszerint a kislány kettesben volt a házban édesapjával, amikor reggel felébredt, már holtan találta őt a teraszon. Ezek után édesanyját, Hódi Pamelát hívta segítségül telefonon.

Felmerülhet ilyenkor az emberekben az öngyilkosság gondolata is, de erről még nem adott senki értesülést. Az biztos, hogy a család nagy fájdalmakat él most át. A helyszínen Berki Mazsi és Hódi Pamela, lányával együtt gyászolja Berkit.

Ajánlott cikkek