Egyéb kategória

Elszállítják Berki Krisztián holttestét a helyszínről

Péntek reggel hunyt el Berki Krisztián, aki 41 éves volt. A hír mindenkit ledöbbentett.

vous - 2022.05.06.
Elszállítják Berki Krisztián holttestét a helyszínről

A halál körülményeit még vizsgálja a rendőrség. Sokan vannak jelenleg a helyszínen, többek között felesége Mazsi is, aki zokogva erősítette meg férje halálhírét.

Időközben a rendőrség is megszólalt Berki Kriszitán haláláról, a hatóságok azt közölték, nem merült fel az idegenkezűség gyanúja, tehát nem gyilkosság történt, közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálják a tragédia körülményeit. Arról is érkezett hír, hogy a helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak.

A Blikk információi és fotói szerint a holttestet ezekben a percekben viszik el a helyszínről, a koporsót már betették a halottszállító autóba.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.