Egyéb kategória

Ambrus Attila is megszólalt Berki Krisztián halálával kapcsolatban: „Láttam őt sírni”

Péntek reggel meghalt Berki Krisztián. A hirtelen jött veszteség nemcsak a családot, hanem az egész hazai sztárvilágot megrázta.

vous - 2022.05.06.
Ambrus Attila is megszólalt Berki Krisztián halálával kapcsolatban: „Láttam őt sírni”

A hírességek között Ambrus Attila is felszólalt. Őt is megrendítette Berki Krisztián halálhíre. Elmondása szerint, a médiaszemélyiséget olyan élethelyzetben is látta, amiben nem sokan – írja a Blikk.

Ambrus Attila, az Ázsia expressz első évadában a versenytársa volt Krisztiánnak, akivel meg is nyerték a műsort, közös könyvet is írtak az együtt töltött kalandjaikról. Krisztián halálhíre, a Viszkist is nagyon megrázta.

„Azt gondolom, hogy ebben az egészben az a tragédia, hogy itt hagyott két kisgyereket. Nagyon nehéz erre szavakat találni. Nem tudom, hogy pontosan mi történt, hogy túladagolta-e magát, de azt gondolom, hogy az ember felelősséggel tartozik – önmaga mellett a gyerekeiért is, akiket fel kell nevelni. Emiatt haragszom rá. Hat hétig vele voltam Ázsiában, voltak vitáink, de neki is megvolt az emberi oldala. Láttam őt sírni, láttam sok olyan élethelyzetben, amiben a két élettársán kívül nagyon kevés ember látta. Sajnálom, hogy meghalt. Sokan azt gondolják, hogy megszabadultunk egy olyan embertől, aki élősködött a társadalmon, de neki is voltak pozitív tulajdonságai, amiket nem akart megmutatni, mert támadható lett volna. Ő egy kettős személyiség volt. Eleinte, ha nem ment a kamera, tudott átlagemberként viselkedni, de egy idő után szereptévesztésbe került, és gyakorlatilag csak a kamerának élt – ez pedig a személyiségét is eltorzította. Az utóbbi néhány évben eltávolodtunk egymástól – ennek megvolt az oka –, de szomorú vagyok. Sajnálom magát a szituációt, és azt a két nőt, akinek van tőle egy-egy gyereke, akiket fel kell nevelni. Ez Krisztián felelőssége is lett volna. Ha már vállal két gyereket, kutya kötelessége támogatni őket, ahogy a gyerekek anyukáját is” 

– nyilatkozta Ambrus Attila a Story magazinnak.

Ajánlott cikkek