Egyéb kategória

Férfivélemény: Miért kell minket folyton idegesíteni, lányok?!

Vannak dolgok, amik a legtürelmesebb férfiakat is kiborítják, akármilyen magas az ingerküszöbük. Persze ezek sokszor velejárói egy egészséges kapcsolatnak, ezért most nemcsak panaszkodás követetkezik, hanem jól átgondolt tanácsadás is.

vous - 2022.05.03.
Férfivélemény: Miért kell minket folyton idegesíteni, lányok?!

Erre azért van szükség, mert egy párkapcsolat ritkán tud úgy működni, hogy befogjuk minden érzékszervünket, amikor olyasmit csinál a párunk, ami zavar minket. Hiszen előbb vagy utóbb előtörnek az elfojtott feszültségek, és akkor már nem az lesz a legnagyobb baj, hogy valakinek túl sok ruhája van.

“Jól nézek ki? Igen? Ah, ezt csak úgy mondod!”

Nem, nem csak úgy mondja. Hölgyem, asszonyom, kérlek, hát valószínűleg azért van veled a párod, mert bejössz neki. Ennek viszont az a velejárója, hogy sokszor jobban fogsz neki tetszeni, mint saját magadnak.

Szóval amikor megkérdezed, hogy jól nézel-e ki, csak fogadd el a választ. 

Ugyanis, ha nem hagyod annyiban, akkor egy idő után már tényleg csak unott, semmitmondó válaszokat fogsz kapni. Hiszen minek bármit is mondani, úgyis ugyanaz lesz a vége a beszélgetésnek. Szóval ne ellenkezz, inkább élvezd, hogy valaki szerint szép vagy, amikor kételkedsz magadban. És inkább küldj pár képet egy barátnődnek, ha igazán szakértő válaszra vágysz.

Ruhák és vásárlás

Elsőként bizonyosodj meg arról, hogy a barátod szeret-e vásárolgatni. Ha igen, akkor gondolkodj el, hogy mennyire jó ötlet anyagilag, ha ez a közös hobbitok; ha pedig nem, akkor hagyd az egészet a fenébe, mert csak pokoljárás lesz a párodnak, amíg kísérget.

Nem az a legnagyobb baj, hogy valakinek túl sok ruhája van.

Nem az a legnagyobb baj, hogy valakinek túl sok ruhája van.
Forrás:
Unsplash.com

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy soha nem kell elkísérjen a kalandjaid során, de jobb, ha megválogatod mikor hívod el magaddal. Ajánlom azt, hogy legyen egy határozott elképzelésed arról, hogy mit szeretnél és honnan, ne egy céltalan böngészésre invitáld meg a párod. Kevés dolog izgatja fel a férfiakat annyira, mint egy céltudatos és gyors vásárlás.

“Mit meséltél rólam?”

Érdemes észben tartani, hogy bár a nők szeretik megbeszélni egymással a kapcsolatukat, a férfiak ennél sokkal zárkózottabbak. 

Jóval kevesebbet mesélünk a párunkról, kapcsolatunkról, szóval ne éld meg kudarcként, ha a párod se teszi. Valamiért a legtöbbünknek sokadrendű beszédtéma a párkapcsolatunk, és nem azért mert utálnánk, félreértés ne essék.

Ennek tükrében, ha mégis azt mondja, hogy mesélt rólatok a barátainak, elégedj meg azzal amit magától elmond. Esetleg párat kérdezz, de ne erőltesd mert már így is emberfeletti erőfeszítéseket tesz szegény pára, hogy érző lényként viselkedjen.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.