Egyéb kategória

Nem búcsúzhatott el elhunyt kislányától Jaksity Kata

A műsorvezetőnő a földi poklot élte meg.

vous - 2022.04.29.
Nem búcsúzhatott el elhunyt kislányától Jaksity Kata

Huszonöt évvel ezelőtt élete legnagyobb fájdalmát élte meg a ma már három gyermekes édesanya, írta meg a Story magazin. Elsőszülött lányát holtan hozta világra Jaksity Kata, akinek terhessége utolsó trimszterében leállt a veséje, amit nem vett észre kezelőorvosa.

“Ott feküdt a szülőágyon mozdulatlanul. Gyönyörű, sötét, sűrű hajacskája volt, hófehér bőre, formás kis teste. Pont úgy nézett ki, mint amilyennek megálmodtam. De az álmomban élt, a valóságban pedig nem. Telenyomtak nyugtatóval, szinte alig voltam magamnál. Épp csak annyi erőm volt, hogy valahogy felüljek és megnézzem. Mert tudtam, hogy soha többé nem látom.”

Az orvosok azt sem engedték az édesanyának, hogy méltóképp megemlékezzen gyermekéről. A család szerette volna eltemetni a kicsit, azonban a kórház nem adta ki a testet, arra hivatkozva, hogy jogilag nem létező személyről van szó.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.