Egyéb kategória

A jobbra húzós appot használók 4 fő típusa

A nagy "T" betűs, jobbra húzós app manapság a fiatalok egyik legkeresettebb ismerkedős alkalmazása, ha viszont kicsit más szemmel kezdjük tanulmányozni, igazán érdekes konzekvenciákat vonhatunk le. Bemutatjuk most a négy leggyakrabban előforduló embertípust, aki meg szokott fordulni az applikáción. Döntse el mindenki maga, hogy kit húzna jobbra és kit balra! 

vous - 2022.04.28.
A jobbra húzós appot használók 4 fő típusa

A konzervatív

Miután felregisztrált az oldalra, mindenkivel azonnal közli, hogy ő bizony komoly kapcsolatot keres és nem kapható egyéjszakás kalandokra. Találkozni igen nehezen lehet vele, ugyanis fél az idegenektől és meggyőződése, hogy egy randi egy ismeretlennel azt is eredményezheti, hogy az este végén eladják külföldre örömlánynak.

ismerkedés

A konzervatív, aki komoly kapcsolatot keres, de találkozni nehezen lehet vele.
Forrás:
Canva.com

A rögtön a lényegre térő

Ez a típus nem szórakozik sokáig, akár már pár perc beszélgetés után küldhet intim képet magáról és nem titkolja milyen valós szándékai vannak. Őszintesége igazából becsülendő, bár gyengébb idegzetűek jobb, ha vigyáznak!

“Én csak barátokat keresek”

Hangoztatja, hogy őt csak az ismerősei győzték meg, hogy regisztráljon és igazából nem is hisz a társkeresés eme formájában. Idegesítő módon általában ő az, aki a leghamarabb talál magának párt, ezek után pedig vele lehet példálózni, hogy: “Na ugye? Online is lehet szerelmet találni!”

Az oltogatós

A valóságban a szerelmi élete romokban hever, ezért csak azért regisztrál, hogy kiélje frusztrációit. Bárki ír neki kedvesen, ő a lehető legkacifántosabb módon fogja lapátra tenni vagy megalázni az illetőt. Kifejezetten szórakoztató beszélgetést folytathatnak le egy “Rögtön a lényegre térő” típussal, ami mi magunk is nagyon szívesen elolvasnánk! Lelkes jelentkezők képernyőfotóit szívesen fogadjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.