Egyéb kategória

Így találjátok meg az igazit, ha online keresitek

Párkeresés – hű, nehéz téma. Főleg, ha görcsösen vágytok rá. Manapság nagyon nehéz úgy vadászni a szerelmet, ha netalántán tíz órát dolgoztok, vagy ha éppen gyerkőcöt neveltek. És akkor fordulunk mi, végzet asszonyai az internethez és a társkereső oldalakhoz. De vajon mennyi az esélyünk arra, hogy normális pasira bukkanjunk? Ezeknek a szempontoknak a figyelembevételével több mint gondolnátok.

vous - 2022.04.24.
Így találjátok meg az igazit, ha online keresitek

Most következik egy hatalmas vallomás a részemről, kérek mindenkit, ne röhögjön (olyan hangosan). Bizony felmentem a T betűs appra. Igen, nagyon sokan használják, azonban ezt annál kevesebben vallják be. Én semmi cikis dolgot nem látok benne, az viszont tény, hogy roppant kevés az esélye annak, hogy komoly szándékú fiatalembert találjatok. Igen, eleinte vicces volt, hogy minden harmadik embert Andreinek hívnak, arról nem is beszélve, milyen észbontó bemutatkozásokra lehet bukkanni.

Emlékszem, egyszer olvastam olyat, hogy: „Indokolatlan szemöldökű lányok kíméljenek!”, vagy hogy: „Ha munkahelyednek az van kiírva, hogy az élet iskolája, inkább húzz balra”. Ezekhez hasonló szövegekért megéri felmenni, de rejt ennél többet? Annyi ember körül meg lehet találni az igaz szerelmet?

Nincs kizárva, azonban muszáj észrevennetek azokat a jeleket a kiszemelt srác adatlapján, amikből ki tudjátok következtetni a pasi szándékainak komolyságát, ezeket a szempontokat hoztam most el nektek a YourTango segítségével.

1. A kép

Forrás:
www.istock.com

Az első benyomásotok a kép alapján fog eldőlni. Egyértelmű, hogy ha a pasi csak félmeztelenül tud pózolni, és mindegyiken a kockáit számolja, nos, az nem valami biztató. Olyat is láttam, amikor konkrétan más lányt ölelgetett, és kíváncsi természetemnél és közös ismerősünknél fogva lecsekkoltam a fiút Facebookon. Dobpergést kérek! Barátnője volt, ki gondolta volna.

Amit keressetek: Szerintem nagyon imponáló tud lenni, ha valaki elkapott képeket rak fel, és nem csak pózolósakat. Ha van fent kutyás vagy macskás képe, az is szuper, mert akkor biztos szereti az állatokat. Még egy pipa! Utazik, olvas, fest? Annál jobb! Keressétek az egyéniséget, lányok!

2. A bemutatkozás

Mint már írtam, vannak nagyon röhejesek, de egy jó bemutatkozó szöveg sokat elárulhat a pasi személyiségéről. Sok fiú kiírja, hogy csak a „könnyed” dolgok érdeklik, naná, hogy máris a balra húzás követi. Ha valaki nem ír ki semmit, az is jelent valamit. Ja, és most szólnék, hogy a Stark Industriest mint munkahelyet sajna ma már senki se hiszi el, mindenki látta már a Vasembert, srácok!

Amit keressetek: Tömör, lényegre törő írás. Jó, ha leírja, milyen magas, hol tanul, mit dolgozik, mi a hobbija, és ha megosztja veletek, mik is a szándékai.

3. A beszélgetés

Matcheltetek? Fantasztikus, hiszen az azt jelenti, hogy mindketten bejöttök egymásnak. Azonban ez még nem jelent semmit, a java csak ez után fog eldőlni. Nos, én annak a híve vagyok, hogy senkire se fogok ráírni. Persze, a ti véleményetek különbözhet az enyémtől, mindenesetre én szeretem, ha nem nekem kell udvarolni. A beszélgetés menete jó, ha gördülékeny. Ha háromóránként írtok egy mondatot egymásnak, az nem vall túl nagy érdeklődésre. És akkor most lehet sasszemmel figyelni a fiú szavait!

Ha azzal kezd, hogy merre laktok, mikor találkoztok vele, elmennétek-e vele egy nyaralásra, azonnal nyomás az EXIT felirat felé!

Amit keressetek: Szerintem nagyon fontos, hogy először meg akarjanak ismerni. Igen, más cseten és más élőben a beszélgetés, de én alapvetően nem tudok olyan fiúval találkozni, akivel nem beszélgettem valamennyi időt, hiszen akkor nincs meg a bizalom. Beszélgessetek pár napot, ha érdeklődik felőletek, esetleg Facebookon is beszélgettek, az már haladás. És csak ezután jöhet a randi!

Még ez a három szempont sem garancia arra, hogy megtaláljátok az igazit, de egyfajta útmutató lehet, mellyel könnyebben tudtok majd szelektálni a komoly és a komolytalan között.

És, hogy ez mennyire így van? Lilla, éppen online találta meg a férjét. "Olyan 11 körül töltöttem le az alkalmazást. 3-4 pasival cseteltem, 2-3 óra fele már a férjemmel. Megfogott a profilképe: a fűben feküdt, egy kalapban, mellette a bringája. Ezen kívül vele volt a legszórakoztatóbb a csetelés. Beszélgetés közben egy munkamegbeszélés után rohannom kellett az éppen bölcsibe beszokó fiamért, a telefonom meg lemerülőben volt. Írtam neki, ha eltűnök, akkor azért van, mert lemerültem! "Használj töltőt!" Ez volt a válasza! Aztán 6 órakor már randiztunk. Első este beköltözött, a fiamat második este ismerte meg. Most arra várunk, hogy a kisebbik, közös gyerekünk tudjon ülni, és ülhessen a brigás ülésben. Szóval én másnap mar letöröltem a Tindert" – meséli Lilla, kislánya nem más, mint Bora baba, akinek gardróbjáról hetente ír nektek.

Ajánlott cikkek