Egyéb kategória

Stohl András ötödjére is apa lesz – munkáját kell háttérbe szorítania

A Life TV reggeli műsorában mesélte el, hogy milyen nehézségekkel jár, ha a médiában dolgozik valaki és ezt mennyire nehéz összeegyeztetni a családjával. A legnagyobb félelme mégis az volt, hogy mit szólnak majd az idősebb gyerekek.

vous - 2022.04.20.
Stohl András ötödjére is apa lesz – munkáját kell háttérbe szorítania
Stohl András

Stohl András
Forrás:
blog.hu

Volt bennem egy kis tartás, hogy a felnőtt lányaim mit szólnak majd ehhez, hiszen én már 55 éves vagyok.”

A két legidősebb testvér Luca és Rebeka is csak támogatják.

„Nagyon jól fogadták a hírt, mert nagyon szeretik Vicát meg szerintem úgy vannak már az egésszel, hogy nekem már mindegy…”

Az új jövevényt a munkájával lesz a legnehezebb összeegyeztetni, ami változás nélkül nem menne.

"Kicsit visszaveszek a tempóból. Nem fogok annyit dolgozni és lényegesen több időt fogok a gyerekkel foglalkozni. Nagyon nehéz egy ilyen típusú embernek családot vállalni, mert mi akkor indulunk el dolgozni, amikor egy normális ember hazaér a munkából. Nincsenek ünnepek, nincsenek hétvégék. Nem egyszerű így, de már a két kisebb gyerekemnél is próbáltam figyelni arra, hogy több időt töltsek otthon és ez most sem lesz majd másképp" 

Sok boldogságot kívánunk az egész családnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.