Egyéb kategória

Locsolás, ahogy a nők szeretnék – A világ 5 legdrágább parfümje

Nagy sírás lesz ma, lányok, kaptok pacsulit, kölnit, bár én azt mondom, ezerszer is inkább egy vödör víz a kútból, mint az a parfümnek csúfolt valami, ami a boltokban kapható húsvét idején.

vous - 2022.04.14.
Locsolás, ahogy a nők szeretnék – A világ 5 legdrágább parfümje

Írtam már, hogy nem szeretem a locsolkodást, és azt is, hogy próbáltam én jó fej lenni, tippeket adni a srácoknak, de csak nem értettek belőle. Vagy lehet, hogy nem voltam elég direkt? Ám legyen, skacok, ha már locsoltok minket, akkor ezekkel tegyétek! (szarkazmus ON)

Chanel – Grand Extrait

A Chanel név összefonódott a luxussal, és ez a virágos illatú, nagyon tiszta parfüm igencsak megéri az árát: 1,2 millióért kapható. Hiába, amihez Coco Chanel egyszer hozzáért…

Objektum doboz

Baccarat – Les Larmes Sacrées de Thebes

A napjainkban is vásárolható illatcsoda az ámbra, a jázmin, a rózsa és a mirha kombinációjával repít benneteket a Közel-Kelet varázslatos világába, ám az árát az is emeli, hogy minden üvegcséje manufaktúrában készül, és csak limitált számban érhető el a piacon. Az ára 1,9 millió forint/uncia. Hííjj. Van ára.

Objektum doboz

Clive Christian – Imperial Majesty

A Guinness Rekordok Könyvébe a legdrágább parfümként bejegyzett illatból 36 millió forintot ér egy üveg. Az üvegcse nyakát 5 karátos fehér gyémánt díszíti, amit egy szolid igazi aranygallér is körülölel. Évente alig pár darab készül belőle, mondjuk az árát tekintve nem is csodálom, bőven megélnek évi max. 5 vásárlóból is.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek