Egyéb kategória

Britney Spears ismét babát vár! – Fotó

Az énekesnő közösségi oldalán számolt be az örömhírről.

vous - 2022.04.12.
Britney Spears ismét babát vár! – Fotó

A popdívát tavaly szeptemberben jegyezte el 28 éves párja, Sam Asghari, most úgy tűnik ismét nagy mérföldkőhöz érkezett a kapcsolatuk. Instagramján jelentette be az énekesnő, hogy két tinédzser gyerek után, ismét babát vár.

Arra gondoltam: 'Jézusom… mi történt a gyomrommal???' A férjem azt mondta: 'Nem, te bolond, ez csak a kaja miatt van!!!' Szóval csináltam egy terhességi tesztet… nos, babát várok” – írta Britney a közösségi oldalán.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.