Egyéb kategória

Rúzsa Magdi kivételezett egyik kisfiával

Különleges pillanat jött el Rúzsa Magdiék életében, amit meg is osztott a követőivel.

vous - 2022.04.01.
Rúzsa Magdi kivételezett egyik kisfiával

Rúzsa Magdi  februárban adott életet három gyermekének, szerencsére nagy a boldogság, a kicsik is egészségesek. A képek alapján óriási lendülettel vetette magát bele az anyaságba, az alakja alapján pedig szinte hihetetlen, hogy hármasikrekkel volt várandós, annyira karcsú!

Az énekesnő szívesen oszt meg új életéből aranyos pillanatokat, most az is kiderült, hogy milyen alkalomból kapott kiváltságos utazást az egyik kisfia. Zalán most ünnepelte első névnapját, amiről Rúzsa Magdi vidám hangulatú képeket osztott meg.

“Zalán névnapon Zaláné volt a vip kabrió. Én meg közben hegymenetre kapcsoltam és dúdolgattam az új nótát.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.