Egyéb kategória

Csillagjegyek háborúja, avagy melyik zodiákus a legjobb?

Sokszor tesszük fel a kérdést, hogy melyik a legjobb jegy, és sokszor arra a következtetésre jutunk, hogy ilyen nincs. Minden jegyben ott van a nagyszerűség, amiért szerethetjük, és ott van az árnyoldala is, amely minden jegynek – így minden embernek is felfedezésre, megismerésre vár.

vous - 2022.03.31.
Csillagjegyek háborúja, avagy melyik zodiákus a legjobb?

Ne gondoljuk, hogy egyik vagy másik jegy jobb vagy rosszabb, ahogyan egyik ember se jobb vagy rosszabb, egyszerűen máshol tart. Az élethez mindenki kap „fegyvereket”, amikkel az élet színpadán csatákat nyerhet. Csiszoljátok, ékesítsétek, hogy magabiztosak és sokoldalúak legyetek. Aki ismeri önmagát, az ismeri a hibáit, és el is tudja azokat fogadni. A változtatáshoz ezek az első lépések. Aki erre képes, annak nemcsak fegyver van a kezében, de használni tudja a megfelelő helyen, a megfelelő időben.

Nézzük most végig az állatövi jegyeket, és vegyük sorra, ki milyen képességekkel tud beszállni a „csillagok háborújába”, melyek azok a tulajdonságok, amik nyerő fegyverek, és amelyek nem nyerőek, amelyek rosszul sülhetnek el.

Kos

Nyerő: Nála a dolgok fénysebességgel történnek, nem ijed meg a kihívásoktól, győzelemre született, élvezi a csábítást, impulzív, szenvedélyes.

Nem nyerő: Kitartásban gyenge, hamar alábbhagy a lelkesedése, türelmetlen, erőszakos, akaratos.

Bika

Nyerő: Vonzza a pénzt, jó az ízlése, környezetét széppé tudja varázsolni, felismeri az igazi minőséget, érzéki, ezoterikus tudása gyakorlatias, türelmes, a vele azonos értékeket valló emberek társaságát keresi, megbízható.

Nem nyerő: Lassúság, lustaság, rugalmatlanság, birtoklási hajlam.

Ikrek

Nyerő: Begyűjti az információkat; csavaros észjárásban és szócsatákban verhetetlen (kivéve a Skorpióval szemben, vele nincs esélye, mert átlát a szitán); kettőssége miatt nehezen kiismerhető, így rengeteg izgalmat és felfedeznivalót tartogat környezete számára; gyorsan tanul, és tud alkalmazkodni a körülményekhez.

Nem nyerő: Sokat beszél, könnyelműség, részletekkel nem foglalkozik, szeszélyesség.

Rák

Forrás:
iStock

Nyerő: Fejlett intuíció, médiumi képességek, emlékezőtehetség, romantika, fantázia.

Nem nyerő: Páncél, szubjektivitás, kitér a dolgok (csata) elől – például váratlan érzelmi szituációkból kihátrál, eloldalog.

Oroszlán

Nyerő: Kreatív lendület; álmai vannak; tud szívből örülni, szórakozni, ezért bárkit megtanít az élet szeretetére.

Nem nyerő: Drámázás, nárcisztikusság, énközpontúság.

Olvassátok el ide kattintva, milyen az Oroszlán jegy, itt pedig megtudhatjátok, melyik az az 5 mondat, amit tilos mondani nekik.

Szűz

Nyerő: Logika, jó szervező, praktikus tanácsok, pengés humor, maximalizmus, másokért szeret tevékenykedni, kötelességtudat, részletekre összpontosít, elemez.

Nem nyerő: Gáncsoskodás, kritikusság, aggodalmaskodás

Ismerjétek meg a Szűz jegy szülötteit jobban, kattintsatok ide az 5 mondatért, amit tilos mondani nekik.

Mérleg

Nyerő: Jó békéltető, diplomáciai érzék, kapcsolatépítés, művészi és kulturális érdeklődés, figyelmesség.

Nem nyerő: Mindenáron békességre törekedni, konfliktust kerülni, elveszíteni a saját egyéniséget.

Mérleg jegyben születtél? Olvassátok el a bővebb jellemzést ide kattintva. Azt is megtudhatjátok, melyik az az 5 mondat, amit tilos nekik mondani.

Skorpió

Nyerő: Diszkréció, hatalmas lelkierő, karizmatikusság, érzéki kisugárzás, bárkit képes önvizsgálatra tanítani, jó megfigyelő, jó a szimata, nincs lehetetlen számára, mindig talpra áll, jó nyomozó, kutató.

Nem nyerő: Konokság, manipulálás, kontroll minden felett, bosszúállás.

Ismerjétek meg jobban a Skorpió jegy szülötteit! Melyik az az 5 mondat, amit soha ne mondjatok nekik? Ide kattintva elolvashatjátok.

Nyilas

Forrás:
iStock

Nyerő: Képes meglátni a nagyobb összefüggéseket; tudós, filozófus, aki mókás, komédiás, és szórakoztató is tud lenni; a spirituális tudás kutatója; optimista a jövőt illetően.

Nem nyerő: Harsány; túlzó; csípős, kioktató megjegyzések; magas lóról beszél.

Ismerjétek meg a Nyilas jegyben születetteket még jobban ide kattinva! Az itt olvasható 5 mondatot pedig soha ne mondjátok egy Nyilasnak, ha szeretnétek vele jóban lenni.

Bak

Nyerő: Profizmus, tekintélyt sugárzó határozott fellépés, összeszedettség, keményen tud dolgozni, igyekvő, jó stratéga, célorientált, strukturált, fegyelmezett.

Nem nyerő: Pesszimizmus, munkába menekülés, „ki ha én nem”-hozzáállás.

Vízöntő

Nyerő: Erős intellektus, képes a dolgok mélyére hatolni (a Skorpióval egyetemben), zseniális gondolatok, különcség, feltalálni valami újat, segíteni az emberiségen.

Nem nyerő: Magasan hordani az orrot, felsőbbrendűség (arisztokratikusság).

Halak

Nyerő: Mindig elérhető, ha baj van; víziók; gazdag képzelőerő; mély együttérzés; kreativitás; felfedezi az előző életeket; megfejti az álmokat; médiumitás; művészetek.

Nem nyerő: Légvárépítés, áldozati vagy mártírszerep, megtévesztés, nehézkes döntéshozatal.

Ajánlott cikkek