Egyéb kategória

A Bika és a Mérleg színe a rózsaszín – melyik csillagjegy és mikor viselje rajtuk kívül?

A rózsaszín rendkívül nőies szín, amelyet Vénuszhoz, a szerelem istennőjéhez társíthatunk. A Vénusz két jegyet is ural az állatövben, a Bikát és a Mérleget. Mindkét jegy számára fontos a harmónia, a szépség és a kényelem.

vous - 2022.03.31.
A Bika és a Mérleg színe a rózsaszín – melyik csillagjegy és mikor viselje rajtuk kívül?

A rózsaszín a két jegy számára természetes, kedvelt szín. Sok Bikának nemcsak a rózsaszín minden árnyalata nagy kedvenc – túl közel van a marsikus tüzes Kos jegyéhez, aminek színe a vörös –, hanem a rózsa mint virág minden változata is, hangsúlyozván, mennyire fontos számukra a szépség, a szerelem és a érzékiség.

Mindamellett, hogy ösztönösen megérezzük, milyen színekre van szükségünk, a színeink viselése sok mindent elárul rólunk.

Maradjunk a rózsaszínnél és a Vénusznál, így a Mérlegnél, amelynek nagyon fontos a párkapcsolat. A rózsaszín hangsúlyozása jelenthet egy erős társtudatot is, vagy annak vágyát.

A színek közvetítői az asztrológiai hatásoknak, jelentéstartalmaknak

Forrás:
iStock

A bolygók, ahogyan a színek is, mind sajátos energiát képviselnek, ezért képesek tölteni minket. Jegyezzük meg, hogy a rózsaszín minden érzelem esszenciája. Minden szinten megemeli az érzelmi érintettséget, ezért ez egy jolly joker szín. Ráadásul minden színhez is megy.

Érdemes rózsaszínt viselnünk, ha horoszkópunkban a Vénusz energiáiból gyengén állunk, vagyis a Vénusz helyzete kedvezőtlen.

Szintén a rózsaszínnel ellensúlyozhatjuk, amikor nehéz érzelmi időszakon megyünk keresztül, például a Vénuszunkon éppen áthalad a Szaturnusz. Tartósan azonban nem célszerű viselni egyik esetben sem, mivel ekkor már nem egy átmeneti érzelmi állapot javítását szorgalmazza, hanem kompenzálásba, a szeretet, a szerelem idealizálásába fordulhat át, ami már a Vénusz felsőbb oktávjának, a Neptunusznak a hatóköre.

Ekkor már nincs meg a kellő realitásérzék, mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látunk, és amikor kipukkad a lufi, hiteltelenné is válhat az egész.

Viseljük, hogy boldogok legyünk…

Ha a rózsaszínt túlzásba visszük, vagy előkerülnek a neonszínek, nemcsak idealizálásba és hatalmas igazságérzettel dr. Szöszibe fordulhatunk át, hanem Vénusz istennő árnyoldalait is megjeleníthetjük általa: féltékenységről, féktelen érzéki vágyakról, vadító kilengésekről is árulkodhat.

Bátran viseljünk rózsaszínt, vagy vegyük körbe magunkat a különböző árnyalataival, ha szükségünk van a közérzetünk javítására, az önbecsülésünk erősítésére, vagy csupán ha boldogok vagyunk. A vágyott szerelem bevonzásához is jó, mert megemeli az érzelmi szintet. Ha túltoljuk, a romantikából plátói vagy elérhetetlen lehet, aminek általában csalódás a vége.

A vénuszi jegyek, mint a Bika és a Mérleg meglepően jól kijönnek egymással, annak ellenére, hogy a Bika földies jegy, a Mérleg pedig levegő. Mivel a Vénusz közös bennük, könnyen megtalálják a kapcsolódást egymáshoz.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.