Egyéb kategória

„Mindig elém úsztak a nők képei, akikkel volt” – Öt nő őszinte vallomása a megcsalás utáni első együttlétről

Ma már azért tudjuk, hogy nem lehetetlen megcsalás után tiszta lappal újrakezdeni egymással a kapcsolatot. Persze, azt sem mondta senki, hogy ez könnyű meló.

vous - 2022.03.30.
„Mindig elém úsztak a nők képei, akikkel volt” – Öt nő őszinte vallomása a megcsalás utáni első együttlétről

Mert újrakezdeni lehet, ha mindkét fél szeretné, és mindkét fél keményen dolgozik érte. Az alapokat újra le kell rakni, a bizalmak hídját újra fel kell építeni kettőtök között. Persze, ez sok, gyakran fájdalmas őszinteséggel jár, és mindig rátok zuhanhat egy új érzés, kétség, amivel meg kell birkóznotok. Ilyen a megcsalás utáni első alkalom is általában, erről vallott öt nő a Self magazinnak.

1# Hillary K., 28

„Mielőtt megcsalt a párom, mi heti több alkalommal is csináltuk, nem bírtuk levenni a kezünket egymásról. Tudnom kellett volna, hogy megcsalt, amikor egyre többször utasított vissza mondvacsinált indokokkal.

Miután megtudtam, hogy megcsalt, egyszerűen fájdalmassá vált. Három hónapos szünetet tartottunk, hogy újraépítsük a kapcsolatunkat, a bizalmat, hogy újra működjön.

De én végig csak arra tudtam gondolni, hogy ha nem kapja meg tőlem, akkor majd megkapja mástól."

megcsalás

Dobjátok ki vagy adjatok még egy esélyt? – Mi a helyes döntés megcsalás után?

A megcsalásról és arról, hogy mit kell tennie annak, aki áldozatául esik a megcsalásnak, elég határozott vélemények vannak. Csaljátok vissza, dobjátok ki, tűrjétek el alázattal – halljuk a legtöbbször, pedig az életet ennél tisztességesebben és korrektebben is lehet játszani.

Mondjuk így!

#2 Anne L., 53

„Miután a férjem megcsalt, én azt hittem, megbocsátottam neki, de mindig elém úsztak a nők képei, akikkel volt, miközben szeretkeztünk. Kíváncsi voltam rá, hogy mit csináltak együtt, elképzeltem őket, ahogyan dugnak.

Fertőzöttnek, mocskosnak éreztem a részét, nem akartam semmilyen érzést, vágyat átélni vele, mert nem éreztem azt intim kapcsolatnak.

Nem tudtam neki hinni akkor sem, amikor szép dolgokat mondott rólam, és képtelen voltam érzelmileg olyan közel engedni magamhoz, mint régen.”

#3 LaTossa N., 39

„Az intim életünk mindig aktív volt és változatos. Aztán rájöttem, hogy megcsalt. Abban az időben úgy éreztem, nem akarom, és nem is érdemes elveszítenem a férjemet és a családomat, így úgy álltam hozzá, hogy mindenki követ el hibákat.

Az első együttlét nagyon érzékeny pillanat volt. Taszított, és ő végig nem tett semmit értem, hogy nekem igazán jó legyen. Igyekeztem kívánatos lenni, de hiába.

Végül rájöttem, hogy a hiba nem bennem van, hanem benne.

Nem tudtam tenni az ellen semmit, hogy ő ne akarjon félrelépni újra és újra.”

Forrás:
iStock

#4 Stacey G., 52

„Én teljesen szemellenzőssé váltam, amikor rajtakaptam a férjem egy másik nővel. Eleinte nem tudtam még együtt lenni vele, mindig elkezdtük, de a csóknál megálltam.

Később sem volt egyszerűbb, képtelen voltam elérni a csúcsra, mindig eszembe jutott az a nő, akivel megcsalt.

Most, öt évvel később az eset után már boldogan tudom mondani, hogy képes vagyok mindenre, heti két alkalommal legalább összebújunk.”

#5 Talisha H., 28

„Egy reggel egy nő rám írt Instagramon, hogy egy hónapig viszonyuk volt a pasimmal. Egy hónapig nem feküdtem le a párommal, miután kiderült, és új esélyt adtunk magunknak.

Első alkalommal, miután belekezdtünk, sírni kezdtem.

Egy héttel később szakítottunk, rájöttem, hogy ha mellette maradok, ez örökké bántani fog.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.