Egyéb kategória

Ez rosszabb, mintha megcsalna!

Minden szerelmes embernek az a legrosszabb rémálma, ha kiderül, hogy a párja megcsalja. Vajon lehet ennél rosszabb? A válasz igen, lehet!

vous - 2022.03.28.
Ez rosszabb, mintha megcsalna!

A TikTokon tette fel a kérdést egy fiatal lány:

“Mi lehet annál kínosabb, és szívfacsaróbb, mint amikor átfutod a párod telefonját és rájössz, hogy megcsal? Az, ha megnézed a telefonját, és rájössz, hogy nem tud megcsalni.”

“Ahogy átnézed a mobilját és látod, hogy próbálkozik, és folyamatosan elbukik abban, hogy megcsaljon, egyszerűen szégyenletes és kínos” – meséli a lány, amit még a legrosszabb ellenségének sem kívánna. Látva, hogy szerelme vért izzadva igyekszik találni csak egyetlen egy lányt is, aki hajlandó vele elmenni: borzalmas.

Objektum doboz

“Egyszerűen szégyenletes az egész, csúnyák és annyira gázak a képei, amiket választott az ismerkedéshez, hogy egyetlen egy cafkát sem tud felszedni. És itt vagy, nézed a telóját stresszelve, sírva miatta, miközben akkor sem tud megcsalni, ha próbálkozik is megtenni. Tiszta szégyen…”

Ha belegondolunk ebbe a helyzetbe, valóban borzalmas. Az egy dolog, ha a szerelmünk megcsal, de hogy folyamatosan keresse erre a lehetőséget, ráadásul siker nélkül? Több mint szánalmas. A legkiábrándítóbb mindebben az lehet, hogy nem becsüli meg azt az egyetlen embert, aki ott van mellette, aki elviseli és szereti is őt. Nem adja fel a próbálkozást, annak ellenére sem, hogy senki sem kíváncsi rá. Valószínűleg a fiatal  lánynak igaza van, ez rosszabb, mintha megcsalna.

Objektum doboz

Ti mit gondoltok erről, tényleg rosszabb?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.