Egyéb kategória

Ez rosszabb, mintha megcsalna!

Minden szerelmes embernek az a legrosszabb rémálma, ha kiderül, hogy a párja megcsalja. Vajon lehet ennél rosszabb? A válasz igen, lehet!

vous - 2022.03.28.
Ez rosszabb, mintha megcsalna!

A TikTokon tette fel a kérdést egy fiatal lány:

“Mi lehet annál kínosabb, és szívfacsaróbb, mint amikor átfutod a párod telefonját és rájössz, hogy megcsal? Az, ha megnézed a telefonját, és rájössz, hogy nem tud megcsalni.”

“Ahogy átnézed a mobilját és látod, hogy próbálkozik, és folyamatosan elbukik abban, hogy megcsaljon, egyszerűen szégyenletes és kínos” – meséli a lány, amit még a legrosszabb ellenségének sem kívánna. Látva, hogy szerelme vért izzadva igyekszik találni csak egyetlen egy lányt is, aki hajlandó vele elmenni: borzalmas.

Objektum doboz

“Egyszerűen szégyenletes az egész, csúnyák és annyira gázak a képei, amiket választott az ismerkedéshez, hogy egyetlen egy cafkát sem tud felszedni. És itt vagy, nézed a telóját stresszelve, sírva miatta, miközben akkor sem tud megcsalni, ha próbálkozik is megtenni. Tiszta szégyen…”

Ha belegondolunk ebbe a helyzetbe, valóban borzalmas. Az egy dolog, ha a szerelmünk megcsal, de hogy folyamatosan keresse erre a lehetőséget, ráadásul siker nélkül? Több mint szánalmas. A legkiábrándítóbb mindebben az lehet, hogy nem becsüli meg azt az egyetlen embert, aki ott van mellette, aki elviseli és szereti is őt. Nem adja fel a próbálkozást, annak ellenére sem, hogy senki sem kíváncsi rá. Valószínűleg a fiatal  lánynak igaza van, ez rosszabb, mintha megcsalna.

Objektum doboz

Ti mit gondoltok erről, tényleg rosszabb?

Ajánlott cikkek