Egyéb kategória

Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket a csillagjegyek elkövetnek egy kapcsolatban 2. rész

Néha önmagunk legnagyobb ellenségei tudunk lenni.

vous - 2022.03.27.
Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket a csillagjegyek elkövetnek egy kapcsolatban 2. rész

Bármennyire is gondoljuk úgy, vagy legalábbis szeretjük azt hinni – senki sem tökéletes. Emiatt pedig a kapcsolatainkban is képesek vagyunk hibázni, de ha felismerjük ezeket a problémákat, akkor később tanulhatunk belőlük.

 Az első részben már összegyűjtöttük és kiveséztük a hibákat, amelyeket egyes csillagjegyek elkövetnek – de most a többieket is szembesítjük!

MÉRLEG

A mosoly mögött nem mindig rejtőzik őszinteség, ezt pedig kevesen tudják jobban, mint te! Nem szereted a feszültséget, ezért inkább magadra erőlteted a szebbik álarcodat. Lehet úgy érzed, ezzel jót teszel egy helyzetnek, pedig néha ez kicsit passzív-agresszívvá sikerülhet. Inkább vegyél egy nagy levegőt, és oszd meg az érzéseidet – mindenkinek jobb lesz!

SKORPIÓ

A Skorpió a mindent vagy semmit elv tökéletes megtestesítője! Te szívvel-lélekkel benne vagy mindenben – még a drámában is! De mi történik, ha az éppen nincs? Majd csinálsz valahogy. Tudjuk, hogy mindig hajszolod az élvezeteket, de nem mindenki tudja tartani ezt a tempót, ne felejtsd el! Attól, hogy a másiknak nem egyezik veled a véleménye, az nem jelenti, hogy ellenséget csinál belőled! Beszéljétek meg, és engedjétek el a drámát!

NYILAS

Élvezed az életet. Viszont az érzelmeidről nem szeretsz beszélni addig, amíg túl nem csordulnak, és egyszerre ki nem törnek. A barátaid örömmel adnak tanácsot, velük úgyis megbeszélsz minden. Mindeközben a párod? Fogalma sincs, mi zajlik a fejedben – ugyanis ő az egyetlen, akit elfelejtesz tájékoztatni.

BAK

Nem okoz gondot a tudatosság- Tervezgeted, építgeted a jövődet a szerelmeddel – mindaddig, amíg a benned lévő pesszimizmus elő nem tör. Elkezded meggyőzni magadat, hogy úgyis rossz vége lesz a kapcsolatnak, és biztosan bántani fognak, miközben a valóság teljesen más. Ne feledd, hogy megérdemled a boldogságot, és ne hagyd, hogy bárki másról próbáljon meggyőzni – még akkor se, ha te vagy az. Ne szabotáld a saját életed!

VÍZÖNTŐ

Ne aggódj kedves Vízöntő, mindenki tudja, milyen okos vagy! Viszont egy kapcsolatot nem kell ennyire túlgondolni! Próbálj csapatjátékosként részt venni, nem kell “te kontra a világot” játszani minden alkalommal. Ne fókuszálj mindig a nyerésre – a kompromisszumok is tudnak ugyanilyen szépek lenni.

HALAK

A szerelemben kétségkívül az a típus vagy, aki a herceget várja fehér lovon. Nem is kell lentebb adnod az igényeidből, viszont egy kapcsolat sem ér annyit, hogy lemondj önmagadról! A hobbijaid, az álmaid és a barátaid mind ugyanolyan fontosak az életben, ne engedd, hogy bárki elfelejtesse ezt veled. Ne hagyd el önmagad, úgyis abban vagy a legjobb!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.