Egyéb kategória

Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket a csillagjegyek elkövetnek egy kapcsolatban – 2. rész

Néha önmagunk legnagyobb ellenségei tudunk lenni.

vous - 2023.09.12.
Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket a csillagjegyek elkövetnek egy kapcsolatban – 2. rész

Bármennyire is gondoljuk úgy, vagy legalábbis szeretjük azt hinni – senki sem tökéletes. Emiatt pedig a kapcsolatainkban is képesek vagyunk hibázni, de ha felismerjük ezeket a problémákat, akkor később tanulhatunk belőlük.

 Az első részben már összegyűjtöttük és kiveséztük a hibákat, amelyeket egyes csillagjegyek elkövetnek – de most a többieket is szembesítjük!

Mérleg

A mosoly mögött nem mindig rejtőzik őszinteség, ezt pedig kevesen tudják jobban, mint te! Nem szereted a feszültséget, ezért inkább magadra erőlteted a szebbik álarcodat. Lehet úgy érzed, ezzel jót teszel egy helyzetnek, pedig néha ez kicsit passzív-agresszívvá sikerülhet. Inkább vegyél egy nagy levegőt, és oszd meg az érzéseidet – mindenkinek jobb lesz!

Skorpió

A Skorpió a mindent vagy semmit elv tökéletes megtestesítője! Te szívvel-lélekkel benne vagy mindenben – még a drámában is! De mi történik, ha az éppen nincs? Majd csinálsz valahogy. Tudjuk, hogy mindig hajszolod az élvezeteket, de nem mindenki tudja tartani ezt a tempót, ne felejtsd el! Attól, hogy a másiknak nem egyezik veled a véleménye, az nem jelenti, hogy ellenséget csinál belőled! Beszéljétek meg, és engedjétek el a drámát!

Nyilas

Élvezed az életet. Viszont az érzelmeidről nem szeretsz beszélni addig, amíg túl nem csordulnak, és egyszerre ki nem törnek. A barátaid örömmel adnak tanácsot, velük úgyis megbeszélsz minden. Mindeközben a párod? Fogalma sincs, mi zajlik a fejedben – ugyanis ő az egyetlen, akit elfelejtesz tájékoztatni.

Bak

Nem okoz gondot a tudatosság- Tervezgeted, építgeted a jövődet a szerelmeddel – mindaddig, amíg a benned lévő pesszimizmus elő nem tör. Elkezded meggyőzni magadat, hogy úgyis rossz vége lesz a kapcsolatnak, és biztosan bántani fognak, miközben a valóság teljesen más. Ne feledd, hogy megérdemled a boldogságot, és ne hagyd, hogy bárki másról próbáljon meggyőzni – még akkor se, ha te vagy az. Ne szabotáld a saját életed!

Vízöntő

Ne aggódj kedves Vízöntő, mindenki tudja, milyen okos vagy! Viszont egy kapcsolatot nem kell ennyire túlgondolni! Próbálj csapatjátékosként részt venni, nem kell “te kontra a világot” játszani minden alkalommal. Ne fókuszálj mindig a nyerésre – a kompromisszumok is tudnak ugyanilyen szépek lenni.

Halak

A szerelemben kétségkívül az a típus vagy, aki a herceget várja fehér lovon. Nem is kell lentebb adnod az igényeidből, viszont egy kapcsolat sem ér annyit, hogy lemondj önmagadról! A hobbijaid, az álmaid és a barátaid mind ugyanolyan fontosak az életben, ne engedd, hogy bárki elfelejtesse ezt veled. Ne hagyd el önmagad, úgyis abban vagy a legjobb!

Ajánlott cikkek