Egyéb kategória

4 elképesztő sztori, hogyan buktak le a hűtlen nők

A hűtlenség mindig fájdalmas ügy, főleg, ha valami elképesztő módon bukik le az illető. Megalázottság, kétségbeesés és őrült szívdobogás vár ránk, mikor kiderül, hogy megcsalt a párunk.

vous - 2022.03.23.
4 elképesztő sztori, hogyan buktak le a hűtlen nők

A rossznál mindig van rosszabb, ezt jól mutatja, hogy elképesztő megcsalásos sztorikra bukkantam a neten. Néhány férfi a Redditen nem volt szégyenlős és megosztotta, miként bukott le a párja. Mint tudjuk, előbb vagy utóbb minden kiderül, ezekben az esetekben inkább előbb.

Nincs menekvés

A Facebook és az okostelefonok világa talán már kevésbé kedvez a hűtlen embereknek, könnyebben lebukhatnak a megcsalók. Egy srác Londonból Las Vegasba repült a barátnőjével, közös vakációra készültek. Már felszállt a repülő, amikor a lány szeretett volna mutatni valamit a barátjának a telefonján. Amikor elővette a mobilját, a képernyőn a következő szöveg jelent meg: Nagyon fogsz hiányozni, nem is értem, miért mentél el vele, ha nem szereted… Az üzenetet küldő fiú egyébként a megcsalt srác egyik barátja volt.

Sherlock Holmes

„Dupla műszakból érkeztem haza, amikor megláttam, hogy a vécéülőke fel van hajtva. Most vagy a feleségem nem pisilt 20 órán keresztül, vagy volt egy másik férfi a házamban” – meséli egy exférj. Persze a magyarázat sem maradt el. A férfi felesége azt mondta, csupán a „meleg” barátja járt nála. Nyilván kiderült, hogy ez nem volt igaz.

„Hallottam már erről a srácról, így tudtam, hogy árulja a házát. Felhívtam az ingatlanügynökséget, hogy érdekel a lakás, így elmentem megnézni. Mikor beléptem az ajtón a fogason megtaláltam a feleségem egyik kabátját, a nappaliban a kandalló felett pedig egy közös képet róluk.”

A hűtlen nő később hozzáment a „meleg” férfihoz, majd elváltak, mert ezt a pasit is megcsalta.

Forrás: pexels.com

A leleplező applikáció

„Úgy tudtam, a feleségem a céges karácsonyi partira megy, ahová én azért nem tudtam elkísérni, mert otthon vigyáztam az 5 éves kisfiúnkra. Lefekvés előtt felhívott a nejem, hogy nem jön haza, inkább a hotelben alszik, így tud inni is” – kezdi történetét egy megcsalt férfi.

„Lefeküdtem aludni, majd hajnali 3 órakor kipattant a szemem, és nem tudom, hogy miért, de bekapcsoltam a ‘Keresd meg a telefont’ nevű applikációt. Mondanom sem kell a feleségem nem a hotelben volt, hanem a főnöke lakásában” – derül ki a folytatásból.

Higiénia, kérlek!

„Minden este munka után spermafoltot találtam az ágyneműn. A feleségem azt akarta elhitetni velem, hogy álmomban csináltam. Nyilván… Ezek után azt is el tudom képzelni, hogy a pasi az én törölközőmbe törölközött” – írta meg válásának okát egy férfi, akinek nejéről végül kiderült, hogy általában a közös ágyukban fogadta a szeretőjét.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!