Egyéb kategória

Hasából leszívott zsírral töltette fel az arcát a sztár

Megyeri Csilla életében fontos szerepet játszik a szépségápolás, de azt sem titkolja, milyen beavatkozásokat végeztetett el.

vous - 2022.03.23.
Hasából leszívott zsírral töltette fel az arcát a sztár

A celeb arcbőre nem volt mindig tökéletes, fiatal korában problémás bőre miatt hamar kezdett kozmetikushoz járni emiatt. Egy rossz kezelés viszont csak rontott a helyzeten.

"Sokáig nagyon heges volt az arcbőröm, mert fiatalabb koromban nagyon csúnya pattanásokkal küzdöttem. Éppen ezért tavaly a hasamból leszívott zsírral töltettem fel a hegeket, és bár a gyógyulási idő hosszú volt, megérte. A hegek mellett van néhány májfoltom is, mert korábban nem használtam fényvédőt, pedig most már tudom, hogy az elengedhetetlen"

– mesélte a Metropolnak.

Az egészsége is fontos a sztárnak, aki rendszeresen jár pilatesre, edzőterembe és futni is.

“Egy ideje járok ultrahangos zsírbontásra is, ami teljesen eltüntette a narancsbőrömet. A zsírbontás mellett hulahopp-karikázni is elkezdtem, mert bár gyerekes játéknak tűnik, de nagyon kemény edzésforma és gyönyörűen formálja a derekat"

– fogalmazott Csilla.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.