Egyéb kategória

David Beckham átadta Instagram-fiókját, de nem akárkinek

Vasárnap David Beckham átadta a több, mint 71 millió követővel rendelkező Instagram-fiókját egy harkivi szülészeti klinika vezetőjének.

vous - 2022.03.22.
David Beckham átadta Instagram-fiókját, de nem akárkinek

Az Instagram történetben Irina beszámolt arról, hogy már a háború első napján az összes terhes nőt leköltöztették a pincébe – írja a Telex.

„Szörnyen nehéz órákat töltöttünk együtt” – mondta. „Az első napok voltak a legnehezebbek. Meg kellett tanulnunk a bombázások és a légicsapások közepette dolgozni”.

Ezután az egészségügyi dolgozó bemutatta Beckham követőinek Janát, akinek fia a háború második napján született, légzési problémákkal küzd, de nem tudnak hazamenni, mert az otthonuk megsemmisült a bombázások következtében.

„Valószínűleg az életünket kockáztatjuk, de egyáltalán nem gondolunk erre. Szeretjük a munkánkat” – vallotta Irina. „Az itteni orvosok és nővérek, aggódunk, sírunk, de egyikünk sem adja fel”

– kérte Irina adakozásra a focista Instagram követőit.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.