Egyéb kategória

Az álompár újra együtt? Jennifer Aniston és Brad Pitt Párizsban egymásra találtak

Jennifer Aniston Párizsban forgat filmet, ami annál is érdekesebb, hogy Brad Pitt is vele lakik a Four Seasons Hotel egyik lakosztályában.

vous - 2022.03.21.
Az álompár újra együtt? Jennifer Aniston és Brad Pitt Párizsban egymásra találtak

Úgy tűnik az álompár Franciaországban éleszti újjá a szerelmét – írja a Blikk. De mi is történik pontosan kettejük között? Néhány forrás elárulta.

Nem véletlen, hogy egyszerre vannak Párizsban – nyilatkozta az InTouch magazinnak a párhoz közel álló informátor. – Úgy gondolták, hogy ha tehetik, együtt töltik ezt a fél évet, aztán majd döntenek a folytatásról. Nemcsak egy városban, hanem egy hotelben is laknak, ugyanabban az elkülönített lakosztályban.

Szemtanúk szerint már a Valentin-napot is együtt töltötték. Élvezik egymás társaságát, és azt, hogy Párizsban kevésbé kell bujkálniuk.

A francia Closer magazin még az első randiról is közölt néhány információt:

„Jennifer a szálloda társalgójában farmerban és rövid zakóban várakozott, amikor Brad a testőrével belépett. Onnan vacsorázni mentek, és együtt töltötték az egész estét.”

Amíg Aniston a vígjátékot forgatja, Pitt többnyire mú­zeumokban tölti az idejét. Eleve egy Pompidou Központban rendezett kiállítás megnyitójára érkezett, és mivel imádja az építészetet és a képzőművészetet, végigjárja Párizs múzeumait – mesélte az informátor.

Vajon sikerül feleleveníteni a kettejük közti szerelmet? A rajongók reménykednek benne, hogy az álompár újra egymásra talál.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.