Egyéb kategória

Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket a csillagjegyek elkövetnek egy kapcsolatban 1. rész

Néha önmagunk legnagyobb ellenségei tudunk lenni.

vous - 2022.03.20.
Ezek a legnagyobb hibák, amelyeket a csillagjegyek elkövetnek egy kapcsolatban 1. rész

Bármennyire is gondoljuk úgy, vagy legalábbis szeretjük azt hinni – senki sem tökéletes. Emiatt pedig a kapcsolatainkban is képesek vagyunk hibázni, de ha felismerjük ezeket, akkor később tanulhatunk belőlük.

Összegyűjtöttük a hibákat, amiket minden csillagjegy elkövet – jobb lesz szembenézni vele!

KOS

A Kosokban erő lakozik, ezért mindig dominálsz a mindennapokban, ami nagyon sok függetlenséget ad neked. Viszont pont emiatt néha természetesnek veszitek a partneretek jelenlétét a kapcsolatban. Emeljétek inkább fel őket, hogy együtt uralhassátok a világot!

BIKA

Mindenki tudja, hogy a Bikák híresen makacsok. Mindeközben szeretitek az állandóságot, a békét és a nyugalmat. Ne hagyjátok, hogy az érzelmek felgyülemeljenek bennetek, mert szegény párotok csak azt érzékeli majd, hogy robbantok. Nyíljatok meg egy kicsit, nem lesz baj belőle!

IKREK

Az Ikrek szeretnek inkább elmenekülni, mint szembenézni az érzelmeikkel. A jó részeit szeretitek egy kapcsolatnak, de amint valami akadályba ütköztök inkább köszönitek, de bedobjátok a törülközőt. Ne mondjatok le ennyire gyorsan egy kapcsolatról! A jó munkához idő kell – szokták mondani, ahogy egy jó kapcsolat is megéri az energiát.

Forrás:
Canva

RÁK

Nincs annál szebb, mint amikor egy Rák megnyitja valaki felé a szívét! Azonban, ha ez az ajtó kinyílik, akkor minden kijön akadály nélkül rajta! Szinte összeolvasztjátok a lelketeket a másikkal, ami egyrészt nagyon katartikus élmény lehet, másrészt nehéz, hogy hol kezdődtök ti, és hol a másik. Ha a barátaid szólnak, hogy kicsit megváltoztál, jobb, ha hallgatsz rájuk. Nem kell lemondanod önmagadról és az egyéniségedről azért, hogy szeressenek!

OROSZLÁN

Az Oroszlán nem véletlenül tűz jegy – azok közül is talán a legégetőbb! A szereteted áradó és vibrál, de a haragért sem kell kétszer visszamennetek az ajtón. Természetesen nem kell minden érzelmet magatokba tartani (bár nem is kérünk rá, színpadra születtetek), de figyeljetek rá, hogyan reagáltok a párotokra, ha nem jól alakulnak a dolgok! Könnyen megbánthatjátok őket, ha túl erősen öntitek ki az érzelmeiteket!

SZŰZ

Egyértelműen az összes jegy közül ti vagytok azok, akik mindent meg szeretnének javítani, és mindig segíteni akarnak. Azonban tudnotok kell, hol van az a határ, hogy emiatt ne akarjátok megváltoztatni a másikat! Adhattok tanácsot a partnereteknek, de lépjetek néha hátra és csak hallgassátok meg őket. Önmagukért szeressétek és fogadjátok el azt, akit választottatok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.