Világ

Nem, a zaklatás és a flörtölés között nem a férfi kinézete és anyagi helyzete a különbség

Nem gondoltam volna, hogy férfiként cikket fogok írni a zaklatásról, de mégis itt vagyunk. Megdöbbenve láttam, hogy egyes férfitársaim milyen magabiztosan, felkészülten rántják elő a címben leírt érvet, ha arról van szó, milyen zaklatásokat élnek át nők a szórakozóhelyeken.

vous - 2022.03.18.
Nem, a zaklatás és a flörtölés között nem a férfi kinézete és anyagi helyzete a különbség

A korábbi, zaklatásról szól cikkünk alá érkezett hozzászólások után el kell gondolkozzak azon, hogyan neveltek fel egyeseket. Ijesztő, hogy mennyien nem képesek szembenézni azzal, hogy velünk van a baj, férfiakkal. Nekik se tetszik minden nő, ők se tetszenek minden nőnek, ez a világ rendje. Mégis magukra veszik, hogyha egy nő panaszkodik amiatt, hogy zaklatják.

„Szerintem, akinél nincs kipakolva az áru, ott tapogatni sem fognak…”

Azt csak hiszed öregem, de ha már itt tartunk, miért ne lehetne kipakolva az áru? A leglengébben felöltözött lányok sem meztelenül mennek bulizni, hanem inkább rövid szoknyában, tapadós ruhában. Ez már sok? Mekkora semmirekellő disznó kell legyél ahhoz, hogy erre beindulj. Mit csinálsz, ha lemész a strandra? Ott is küzdesz az álló kisemberrel? Mert ki van téve az áru? Szedd már össze magadat.

„Mint a kocsin az út szélén az eladó tábla. Márpedig azt érdeklődő emberek ki akarják majd próbálni.”

Igen, ezt imádják a nők, ha autókhoz hasonlítják őket. Viszont, ha már itt tartunk teljesen hibás a gondolatmenet. Egy lengén felöltözött nőnek semmi köze az eladó autóhoz, ha mindenképp párhuzamot akarunk vonni, akkor inkább olyan, mint aminek nincs felhúzva teljesen az ablaka. Mert igen, tényleg több mindenhez férsz hozzá, ezt elismerem. De normális felnőtt ember vagy, aki tudja, hogy azért, mert valakinek benyúlhatsz az autójába, és kilophatod a napszemüvegét, attól még nem teszed meg! Hát komolyan mondom, hogy ezt magyarázni kell…

„Prosztó nőhöz hasonló típusú pasik mennek oda, ez ilyen.”

A jó öreg klasszikus, az igazságos világba vetett hit. Viszont, sajnos nemcsak a rossz emberekkel történik rossz, sokszor épphogy a félénkebb, visszahúzódó lányokat találják be tolakodó férfiak. Mert szegények nem elég határozottak, magabiztosak, hogy eltaszítsák maguktól ezeket a senkiháziakat. De makacsabb nőknek is szeretik elrontani az estéjét azzal a férfiak, hogy nem képesek felfogni, hogy a nem az nem.

j

A férfiaknak se tetszik minden nő, és ők se tetszenek minden nőnek, ez a világ rendje.
Forrás:
Canva.com

És ez a legfontosabb dolog, amit valamiért sokan nem képesek megérteni közülünk, hogy nem számít, hogy miért mondtak nemet, onnantól kezdve békén kell hagyni a másikat.

A kinézet, a pénz és a többi baromság csak kifogás, mentegetőzés, mert nem bírod elfogadni azt, hogy nem kellettél valakinek.

Azzal se jöjjön nekem senki, hogy minek megy szórakozóhelyre, ha ez történik vele. A férfiak legnagyobb része képes megállni, hogy ne nyúljon alá nőknek, miért kell megvédeni a maradék pár százalékot, aki tönkreteszi mások estéjét? Nem lenne jobb úgy csajozni, hogy a lányok nem félnek tőled csak azért, mert férfi vagy? „Ugyan már, minek és mitől félnek?” Teszed fel most a kérdést, és van is rá válaszom. Azért, mert elég pár negatív élmény, hogy valaki elbizonytalanodjon a részeg férfiak szándékaiban.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.