Világ

Saját anyja is segített kislánya megerőszakolásában a tűzoltónak

A negyvenes éveiben járó tűzoltó és a nő együtt nevelték az asszony előző kapcsolatából született lányát.

vous - 2022.05.18.
Saját anyja is segített kislánya megerőszakolásában a tűzoltónak

A férfi tíz éves korában kezdte el szexuálisan zaklatni a kislányt, kezdetben minden nap, később heti rendszerességgel. Folyamatosan azzal fenyegette, hogy megveri vagy megöli, ha szól az erőszakról. 

A tűzoltó tetteiről a lány anyja is tudott, sőt előfordult, hogy ő is részt vett a zaklatásban, és arra kényszerítette a lányt, hogy tűrje azt.

Forrás:
Canva.com

A lány végül 18. születésnapja előtt elmenekült otthonról. Az ügyészség indítványa alapján a Budai Központi Kerületi Bíróság a nő és a férfi letartóztatását is elrendelte, a férfi akár 20 évre is börtönbe kerülhet. Egyelőre mindent tagadnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.